Nabeschouwing Lincoln City - Milton Keynes Dons (2-3) || League One 2021/2022

Zondag 26 december 2021 - 16:00 uur

In de League One 2021/2022 neemt Lincoln City het zondag 26 december 2021 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Milton Keynes Dons. De wedstrijd wordt gespeeld in LNER Stadium in Lincoln.

Via de Lincoln City - Milton Keynes Dons live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lincoln City - Milton Keynes Dons (2-3)

Het League One duel tussen Lincoln City en Milton Keynes Dons is onder leiding van scheidsrechter Carl Boyeson geëindigd in een 2-3 overwinning voor Milton Keynes Dons. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Een ongelukkig eerste eigen doelpunt van W. OHora zette Lincoln City op een 1-0 voorsprong in de 4e minuut van de wedstrijd. Een penalty zorgde er later in de 8e minuut voor dat Lincoln City via C. Maguire op 2-0 kwam te staan. In de 60e minuut wist Milton Keynes Dons de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via S. Twine.

Na 75 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat M. ORiley de 2-2 maakte voor Milton Keynes Dons. Hierdoor volgde voor beide ploegen en het publiek nog een spannende slotfase. Zo leek de wedstrijd te gaan eindigen in een gelijkspel. Het was uiteindelijk Milton Keynes Dons dat in de 90e minuut toch nog langszij wist te komen, nadat S. Twine de 2-3 wist te scoren en hiermee tevens matchwinnaar werd.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Carl Boyeson bij een 2-3 eindstand in het voordeel van Milton Keynes Dons.

LIVE Lincoln City - Milton Keynes Dons 2-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lincoln City - Milton Keynes Dons teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Eigen doelpunt Lincoln City Eigen doelpunt W. OHora Lincoln City 1-0
8' Penalty Lincoln City Penalty C. Maguire Lincoln City 2-0
43' Gele kaart Milton Keynes Dons Gele kaart voor S. Twine Milton Keynes Dons
43' Gele kaart Lincoln City Gele kaart voor C. McGrandles Lincoln City
60' Doelpunt Milton Keynes Dons Doelpunt S. Twine met assist van M. Eisa Milton Keynes Dons 2-1
60' Gele kaart Lincoln City Gele kaart voor L. Bridcutt Lincoln City
60' Wissel Milton Keynes Dons Wissel T. Parrott voor H. Boateng Milton Keynes Dons
68' Wissel Lincoln City Wissel A. Scully voor T. Bishop Lincoln City
75' Doelpunt Milton Keynes Dons Doelpunt M. ORiley Milton Keynes Dons 2-2
76' Wissel Lincoln City Wissel L. Sorensen voor L. Fiorini Lincoln City
79' Gele kaart Milton Keynes Dons Gele kaart voor H. Darling Milton Keynes Dons
81' Gele kaart Lincoln City Gele kaart voor T. Eyoma Lincoln City
85' Wissel Lincoln City Wissel F. Draper voor H. Adelakun Lincoln City
85' Wissel Milton Keynes Dons Wissel D. Kasumu voor J. McEachran Milton Keynes Dons
86' Wissel Milton Keynes Dons Wissel C. Brown voor M. Eisa Milton Keynes Dons
90' Doelpunt Milton Keynes Dons Doelpunt S. Twine met assist van P. Kioso Milton Keynes Dons 2-3
92' Gele kaart Lincoln City Gele kaart voor C. Maguire Lincoln City
Video hoogtepunten en samenvatting Lincoln City - Milton Keynes Dons
Opstellingen Lincoln City - Milton Keynes Dons
De opstellingen van Lincoln City en Milton Keynes Dons zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Lincoln City gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Milton Keynes Dons zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.