Nabeschouwing Milton Keynes Dons - Doncaster Rovers (0-1) || League One 2021/2022

Zaterdag 22 januari 2022 - 16:00 uur

In de League One 2021/2022 neemt Milton Keynes Dons het zaterdag 22 januari 2022 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Doncaster Rovers. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadium mk in Milton Keynes.

Via de Milton Keynes Dons - Doncaster Rovers live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Milton Keynes Dons - Doncaster Rovers (0-1)

Het League One duel tussen Milton Keynes Dons en Doncaster Rovers is onder leiding van scheidsrechter Darren Drysdale geëindigd in een 0-1 overwinning voor Doncaster Rovers. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 41e minuut door J. Dodoo, waarmee Doncaster Rovers met 0-1 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Milton Keynes Dons dat probeerde een tweede doelpunt in de wedstrijd te forceren. Ondanks diverse schoten op doel zou het uiteindelijk niets meer aan de stand veranderen.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 0-1 overwinning in het voordeel van Doncaster Rovers.

LIVE Milton Keynes Dons - Doncaster Rovers 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Milton Keynes Dons - Doncaster Rovers teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

41' Doelpunt Doncaster Rovers Doelpunt J. Dodoo met assist van J. Martin Doncaster Rovers 0-1
44' Wissel Doncaster Rovers Wissel C. Seaman voor E. Galbraith Doncaster Rovers
55' Wissel Doncaster Rovers Wissel O. Bogle voor K. Agard Doncaster Rovers
58' Gele kaart Doncaster Rovers Gele kaart voor J. Olowu Doncaster Rovers
73' Gele kaart Milton Keynes Dons Gele kaart voor J. McEachran Milton Keynes Dons
75' Wissel Milton Keynes Dons Wissel H. Boateng voor C. Coventry Milton Keynes Dons
75' Wissel Milton Keynes Dons Wissel C. Wickham voor T. Parrott Milton Keynes Dons
81' Gele kaart Doncaster Rovers Gele kaart voor B. Horton Doncaster Rovers
83' Wissel Doncaster Rovers Wissel A. Barlow voor J. Martin Doncaster Rovers
93' Gele kaart Doncaster Rovers Gele kaart voor A. Barlow Doncaster Rovers
Video hoogtepunten en samenvatting Milton Keynes Dons - Doncaster Rovers
Opstellingen Milton Keynes Dons - Doncaster Rovers
De opstellingen van Milton Keynes Dons en Doncaster Rovers zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Milton Keynes Dons gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Doncaster Rovers zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Milton Keynes Dons - Doncaster Rovers

Milton Keynes Dons en Doncaster Rovers treffen elkaar in de 29e speelronde van de League One van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Darren Drysdale en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Milton Keynes Dons en Doncaster Rovers in de League One vond plaats op 2 oktober 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Doncaster Rovers. Op basis van de afgelopen 13 duels tussen beide teams is Doncaster Rovers favoriet. 5 keer wist de ploeg van Milton Keynes Dons te winnen, tegenover 3 winstpartijen voor Milton Keynes Dons. 5 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Milton Keynes Dons 3
Winst Doncaster Rovers 5
Gelijkspel 5
Totaal 13

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Milton Keynes Dons op een 5e positie staat, terwijl we Doncaster Rovers terugvinden op de 24e plaats.