Nabeschouwing Milton Keynes Dons - Rotherham United (0-3) || League One 2021/2022

Zaterdag 23 oktober 2021 - 16:00 uur

In de League One 2021/2022 neemt Milton Keynes Dons het zaterdag 23 oktober 2021 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Rotherham United. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadium mk in Milton Keynes.

Via de Milton Keynes Dons - Rotherham United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Milton Keynes Dons - Rotherham United (0-3)

Het League One duel tussen Milton Keynes Dons en Rotherham United is onder leiding van scheidsrechter Chris Sarginson geëindigd in een 0-3 overwinning voor Rotherham United. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 27e minuut door M. Ihiekwe, waarmee Rotherham United met 0-1 de leiding nam. Rotherham United vergrootte in de 66e minuut de voorsprong nadat het via een goal van D. Barlaser op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 72e minuut volgde een derde treffer van Rotherham United, waarmee F. Ladapo zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette. Daar zou het uiteindelijk ook bij blijven.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Chris Sarginson, waardoor Rotherham United dankzij een 0-3 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Milton Keynes Dons - Rotherham United 0-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Milton Keynes Dons - Rotherham United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

27' Doelpunt Rotherham United Doelpunt M. Ihiekwe met assist van D. Barlaser Rotherham United 0-1
60' Wissel Milton Keynes Dons Wissel T. Watson voor Z. Jules Milton Keynes Dons
64' Wissel Rotherham United Wissel F. Ladapo voor W. Grigg Rotherham United
64' Wissel Milton Keynes Dons Wissel T. Parrott voor H. Boateng Milton Keynes Dons
66' Doelpunt Rotherham United Doelpunt D. Barlaser Rotherham United 0-2
68' Gele kaart Milton Keynes Dons Gele kaart voor D. Kasumu Milton Keynes Dons
71' Wissel Rotherham United Wissel M. Miller voor S. Ferguson Rotherham United
72' Doelpunt Rotherham United Doelpunt F. Ladapo met assist van M. Miller Rotherham United 0-3
82' Wissel Rotherham United Wissel H. Odoffin voor D. Barlaser Rotherham United
87' Gele kaart Rotherham United Gele kaart voor O. Rathbone Rotherham United
Video hoogtepunten en samenvatting Milton Keynes Dons - Rotherham United
Opstellingen Milton Keynes Dons - Rotherham United
De opstellingen van Milton Keynes Dons en Rotherham United zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Milton Keynes Dons gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en Rotherham United zal beginnen in een 3-1-4-2 opstelling.