Nabeschouwing Oxford United - Gillingham (1-1) || League One 2021/2022

Zaterdag 25 september 2021 - 16:00 uur

In de League One 2021/2022 neemt Oxford United het zaterdag 25 september 2021 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Gillingham. De wedstrijd wordt gespeeld in The Kassam Stadium in Oxford.

Via de Oxford United - Gillingham live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Oxford United - Gillingham (1-1)

De League One 2021/2022 wedstrijd tussen Oxford United en Gillingham geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Oxford United kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 5e minuut, dankzij een goal van M. Taylor. Gillingham kwam na 30 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van A. MacDonald, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met dezelfde stand die na 45 minuten al op het scorebord stond: 1-1.

LIVE Oxford United - Gillingham 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Oxford United - Gillingham teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Doelpunt Oxford United Doelpunt M. Taylor met assist van H. Kane Oxford United 1-0
30' Doelpunt Gillingham Doelpunt A. MacDonald met assist van R. McKenzie Gillingham 1-1
44' Gele kaart Gillingham Gele kaart voor J. Tucker Gillingham
58' Wissel Gillingham Wissel J. Akinde voor G. Sithole Gillingham
64' Wissel Oxford United Wissel M. Sykes voor J. Henry Oxford United
69' Wissel Oxford United Wissel B. Bodin voor A. Gorrin Oxford United
71' Wissel Gillingham Wissel D. Adshead voor O. Lee Gillingham
85' Gele kaart Gillingham Gele kaart voor J. Cumming Gillingham
91' Wissel Oxford United Wissel D. Agyei voor H. Kane Oxford United
Video hoogtepunten en samenvatting Oxford United - Gillingham
Opstellingen Oxford United - Gillingham
De opstellingen van Oxford United en Gillingham zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Oxford United gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Gillingham zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Oxford United - Gillingham

Oxford United en Gillingham treffen elkaar in de 9e speelronde van de League One van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Darren Drysdale en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Oxford United en Gillingham in de League One vond plaats op 17 april 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Oxford United. Op basis van de afgelopen 10 duels tussen beide ploegen is Oxford United favoriet. De thuisploeg wist 6 keer te winnen, terwijl Gillingham slechts 2 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Oxford United 6
Winst Gillingham 2
Totaal 10

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Oxford United op een 15e positie staat, terwijl we Gillingham terugvinden op de 19e plaats.