Nabeschouwing Oxford United - Lincoln City (3-1) || League One 2021/2022

Zaterdag 28 augustus 2021 - 16:00 uur

In de League One 2021/2022 neemt Oxford United het zaterdag 28 augustus 2021 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Lincoln City. De wedstrijd wordt gespeeld in The Kassam Stadium in Oxford.

Via de Oxford United - Lincoln City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Oxford United - Lincoln City (3-1)

Het League One duel tussen Oxford United en Lincoln City is onder leiding van scheidsrechter Will Finnie geëindigd in een 3-1 overwinning voor Oxford United. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 12e minuut door J. Henry, waarmee Oxford United met 1-0 de leiding nam. Oxford United vergrootte in de 24e minuut de voorsprong nadat het via een goal van J. Henry op een 2-0 voorsprong kwam te staan. Door een benutte penalty kwam Oxford United vervolgens op 3-0. Het was J. Henry die vanaf 11 meter wist te scoren in de 73e minuut.

A. Scully zette Lincoln City even later op 3-1 nadat hij een door scheidsrechter Will Finnie toegekende penalty wist te benutten.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor Oxford United.

LIVE Oxford United - Lincoln City 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Oxford United - Lincoln City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

12' Doelpunt Oxford United Doelpunt J. Henry met assist van J. Thorniley Oxford United 1-0
24' Doelpunt Oxford United Doelpunt J. Henry met assist van G. Whyte Oxford United 2-0
64' Wissel Oxford United Wissel L. McNally voor J. Thorniley Oxford United
64' Gele kaart Lincoln City Gele kaart voor L. Bridcutt Lincoln City
69' Wissel Lincoln City Wissel L. Fiorini voor C. McGrandles Lincoln City
73' Penalty Oxford United Penalty J. Henry Oxford United 3-0
78' Wissel Oxford United Wissel S. Winnall voor M. Taylor Oxford United
84' Wissel Oxford United Wissel N. Holland voor J. Henry Oxford United
87' Penalty Lincoln City Penalty A. Scully Lincoln City 3-1
88' Wissel Lincoln City Wissel R. Longdon voor H. Adelakun Lincoln City
Video hoogtepunten en samenvatting Oxford United - Lincoln City
Opstellingen Oxford United - Lincoln City
De opstellingen van Oxford United en Lincoln City zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Oxford United gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Lincoln City zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Oxford United - Lincoln City

Oxford United en Lincoln City treffen elkaar in de 5e speelronde van de League One van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Will Finnie en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Oxford United en Lincoln City in de League One vond plaats op 26 maart 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Oxford United. Op basis van de afgelopen 4 duels tussen beide ploegen is Oxford United favoriet. De thuisploeg wist 3 keer te winnen, terwijl Lincoln City slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Oxford United 3
Winst Lincoln City 1
Totaal 4

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Oxford United op een 10e positie staat, terwijl we Lincoln City terugvinden op de 18e plaats.