Nabeschouwing Plymouth Argyle - Charlton Athletic (1-0) || League One 2021/2022

Zaterdag 18 december 2021 - 16:00 uur



In de League One 2021/2022 neemt Plymouth Argyle het zaterdag 18 december 2021 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Charlton Athletic. De wedstrijd wordt gespeeld in Home Park in Plymouth.

Via de Plymouth Argyle - Charlton Athletic live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Plymouth Argyle - Charlton Athletic (1-0)

Het League One duel tussen Plymouth Argyle en Charlton Athletic is onder leiding van scheidsrechter Craig Hicks geëindigd in een 1-0 overwinning voor Plymouth Argyle. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 47e minuut door K. Agard, waarmee Plymouth Argyle met 1-0 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Plymouth Argyle dat probeerde een tweede doelpunt in de wedstrijd te forceren. Ondanks diverse schoten op doel zou het uiteindelijk niets meer aan de stand veranderen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Plymouth Argyle uiteindelijk een bescheiden 1-0 overwinning wist te boeken.

Wedstrijdstatistieken Plymouth Argyle - Charlton Athletic
Goals
1
0
Balbezit
41%
59%
Gele kaarten
1
1
Schoten totaal
12
10
Schoten op doel
5
3
Aanvallen
103
99
Gevaarlijke aanvallen
39
34
Passes
278
405
Overtredingen
14
14
Buitenspel
0
2
Corners
1
3
Wissels
3
3
LIVE Plymouth Argyle - Charlton Athletic 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Plymouth Argyle - Charlton Athletic teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
26' Gele kaart Charlton Athletic Gele kaart voor A. Gilbey Charlton Athletic
47' Doelpunt Plymouth Argyle Doelpunt K. Agard Plymouth Argyle 1-0
63' Wissel Charlton Athletic Wissel C. Kirk voor P. Souare Charlton Athletic
68' Wissel Charlton Athletic Wissel R. Inniss voor S. Clare Charlton Athletic
73' Wissel Plymouth Argyle Wissel R. Broom voor D. Mayor Plymouth Argyle
77' Wissel Plymouth Argyle Wissel N. Ennis voor K. Agard Plymouth Argyle
82' Wissel Charlton Athletic Wissel M. Burstow voor J. Leko Charlton Athletic
90' Gele kaart Plymouth Argyle Gele kaart voor R. Broom Plymouth Argyle
92' Wissel Plymouth Argyle Wissel L. Jephcott voor R. Hardie Plymouth Argyle
Video hoogtepunten en samenvatting Plymouth Argyle - Charlton Athletic
Opstellingen Plymouth Argyle - Charlton Athletic
De opstellingen van Plymouth Argyle en Charlton Athletic zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Plymouth Argyle gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Charlton Athletic zal beginnen in een 3-1-4-2 opstelling.
Formatie 3-5-2
Coach Steven Schumacher
Wissels Plymouth Argyle
# Speler Pos.
25 Callum Burton K
27 Ryan Law V
31 Luke Jephcott M
32 George Cooper M
20 Adam Randell M
7 Ryan Broom M
11 Niall Ennis A
Formatie 3-1-4-2
Coach Johnnie Jackson
Basiselftal Charlton Athletic
# Speler Pos.
1 Craig MacGillivray K
6 Jason Pearce V
3 Ben Purrington V
28 Sean Clare V
27 Pape N'Diaye Souaré M
11 Alex Gilbey M
4 George Dobson M
17 Elliott Lee M
7 Diallang Jaiyesimi M
9 Jayden Stockley A
18 Jonathan Leko A
Wissels Charlton Athletic
# Speler Pos.
31 Nathan Harness K
24 Ryan Inniss V
2 Chris Gunter V
48 Mason Burstow V
20 Charlie Kirk M
10 Albie Morgan M
26 Ben Watson M
Voorbeschouwing Plymouth Argyle - Charlton Athletic

Plymouth Argyle en Charlton Athletic treffen elkaar in de 23e speelronde van de League One van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Craig Hicks en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Plymouth Argyle en Charlton Athletic in de League One vond plaats op 20 november 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Charlton Athletic. Op basis van de afgelopen 9 duels tussen beide teams is Charlton Athletic favoriet. 6 keer wist de ploeg van Plymouth Argyle te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Plymouth Argyle. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Plymouth Argyle 1
Winst Charlton Athletic 6
Gelijkspel 2
Totaal 9

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Plymouth Argyle op een 6e positie staat, terwijl we Charlton Athletic terugvinden op de 11e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is regenachtig.

Tags
Plymouth Argyle - Charlton Athletic Opstelling Plymouth Argyle Opstelling Charlton Athletic Live Plymouth Argyle - Charlton Athletic Live Plymouth Argyle - Charlton Athletic kijken Plymouth Argyle - Charlton Athletic kijken Live Plymouth Argyle - Charlton Athletic stream Plymouth Argyle - Charlton Athletic Fox Sports Nabeschouwing Plymouth Argyle - Charlton Athletic Uitslag Plymouth Argyle - Charlton Athletic Statistieken Plymouth Argyle - Charlton Athletic League One 2021/2022 Plymouth Argyle - Charlton Athletic wedden Plymouth Argyle - Charlton Athletic gokken Plymouth Argyle - Charlton Athletic Unibet