Nabeschouwing Plymouth Argyle - Milton Keynes Dons (0-5) || League One 2021/2022

Zaterdag 30 april 2022 - 13:30 uur

In de League One 2021/2022 neemt Plymouth Argyle het zaterdag 30 april 2022 om 13:30 uur in eigen huis op tegen Milton Keynes Dons. De wedstrijd wordt gespeeld in Home Park in Plymouth.

Via de Plymouth Argyle - Milton Keynes Dons live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Plymouth Argyle - Milton Keynes Dons (0-5)

Het League One duel tussen Plymouth Argyle en Milton Keynes Dons is onder leiding van scheidsrechter Craig Hicks geëindigd in een 0-5 overwinning voor Milton Keynes Dons. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-3 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-5 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 17e minuut door S. Twine, waarmee Milton Keynes Dons met 0-1 de leiding nam. Milton Keynes Dons vergrootte in de 40e minuut de voorsprong nadat het via een goal van S. Twine op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 43e minuut volgde een derde treffer van Milton Keynes Dons, waarmee H. Darling zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

In de 47e minuut moest Plymouth Argyle verder met een man minder, nadat J. Houghton een tweede gele kaart kreeg. Ook na de derde treffer nam Milton Keynes Dons geen gas terug, waardoor in de 60e minuut de 0-4 volgde die op naam kwam van S. Twine. De vijfde treffer van Milton Keynes Dons viel in de 77e minuut en kwam op naam te staan van S. Twine.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Craig Hicks en eindigde de wedstrijd dus met een 0-5 stand in het voordeel van Milton Keynes Dons.

LIVE Plymouth Argyle - Milton Keynes Dons 0-5

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Plymouth Argyle - Milton Keynes Dons teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

17' Doelpunt Milton Keynes Dons Doelpunt S. Twine Milton Keynes Dons 0-1
32' Gele kaart Plymouth Argyle Gele kaart voor J. Wilson Plymouth Argyle
40' Doelpunt Milton Keynes Dons Doelpunt S. Twine Milton Keynes Dons 0-2
42' Gele kaart Plymouth Argyle Gele kaart voor J. Houghton Plymouth Argyle
43' Doelpunt Milton Keynes Dons Doelpunt H. Darling met assist van J. McEachran Milton Keynes Dons 0-3
47' Tweede gele kaart Plymouth Argyle Tweede gele kaart voor J. Houghton Plymouth Argyle
46' Wissel Plymouth Argyle Wissel A. Randell voor M. Gillesphey Plymouth Argyle
46' Wissel Plymouth Argyle Wissel N. Ennis voor L. Jephcott Plymouth Argyle
60' Doelpunt Milton Keynes Dons Doelpunt S. Twine met assist van D. Kasumu Milton Keynes Dons 0-4
64' Wissel Plymouth Argyle Wissel J. Edwards voor J. Garrick Plymouth Argyle
68' Wissel Milton Keynes Dons Wissel D. Kemp voor J. McEachran Milton Keynes Dons
77' Doelpunt Milton Keynes Dons Doelpunt S. Twine Milton Keynes Dons 0-5
79' Wissel Milton Keynes Dons Wissel C. Wickham voor S. Twine Milton Keynes Dons
82' Wissel Milton Keynes Dons Wissel M. Smith voor D. Kasumu Milton Keynes Dons
Video hoogtepunten en samenvatting Plymouth Argyle - Milton Keynes Dons
Opstellingen Plymouth Argyle - Milton Keynes Dons
De opstellingen van Plymouth Argyle en Milton Keynes Dons zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Plymouth Argyle gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Milton Keynes Dons zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.