Nabeschouwing Portsmouth - AFC Wimbledon (2-1) || League One 2021/2022

Zaterdag 20 november 2021 - 16:00 uur

In de League One 2021/2022 neemt Portsmouth het zaterdag 20 november 2021 om 16:00 uur in eigen huis op tegen AFC Wimbledon. De wedstrijd wordt gespeeld in Fratton Park in Portsmouth.

Via de Portsmouth - AFC Wimbledon live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Portsmouth - AFC Wimbledon (2-1)

Het League One duel tussen Portsmouth en AFC Wimbledon is onder leiding van scheidsrechter Thomas Bramall geëindigd in een 2-1 overwinning voor Portsmouth. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 24 minuten. O. Palmer maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee AFC Wimbledon vanaf 11 meter op een 0-1 voorsprong. Portsmouth kwam in de 63e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van M. Jacobs, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 89e minuut zette M. Harness zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Portsmouth de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Thomas Bramall, waardoor Portsmouth dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Portsmouth - AFC Wimbledon 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Portsmouth - AFC Wimbledon teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

24' Penalty AFC Wimbledon Penalty O. Palmer AFC Wimbledon 0-1
28' Gele kaart Portsmouth Gele kaart voor L. Brown Portsmouth
53' Wissel Portsmouth Wissel R. Hackett-Fairchild voor G. Hirst Portsmouth
56' Wissel Portsmouth Wissel J. Morrell voor L. Thompson Portsmouth
63' Doelpunt Portsmouth Doelpunt M. Jacobs Portsmouth 1-1
65' Gele kaart AFC Wimbledon Gele kaart voor A. Assal AFC Wimbledon
76' Wissel AFC Wimbledon Wissel A. Pressley voor O. Palmer AFC Wimbledon
76' Wissel AFC Wimbledon Wissel G. Marsh voor L. McCormick AFC Wimbledon
82' Wissel AFC Wimbledon Wissel E. Chislett voor A. Assal AFC Wimbledon
82' Wissel Portsmouth Wissel E. Harrison voor M. Jacobs Portsmouth
89' Doelpunt Portsmouth Doelpunt M. Harness met assist van J. Morrell Portsmouth 2-1
Video hoogtepunten en samenvatting Portsmouth - AFC Wimbledon
Opstellingen Portsmouth - AFC Wimbledon
De opstellingen van Portsmouth en AFC Wimbledon zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Portsmouth gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en AFC Wimbledon zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.