Nabeschouwing Rotherham United - Crewe Alexandra (1-1) || League One 2021/2022

Zaterdag 25 september 2021 - 16:00 uur

In de League One 2021/2022 neemt Rotherham United het zaterdag 25 september 2021 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Crewe Alexandra. De wedstrijd wordt gespeeld in AESSEAL New York Stadium in Rotherham.

Via de Rotherham United - Crewe Alexandra live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rotherham United - Crewe Alexandra (1-1)

De League One 2021/2022 wedstrijd tussen Rotherham United en Crewe Alexandra geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 54e minuut door O. Rathbone, waarmee Rotherham United met 1-0 de leiding nam. In de 90e minuut kreeg W. Harding van Rotherham United voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor Rotherham United de resterende minuten met een man minder moest volbrengen. Vlak voor tijd werd de stand 1-1 doordat C. Porter van Crewe Alexandra een penalty wist te benutten in de 91e minuut.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Rotherham United - Crewe Alexandra 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rotherham United - Crewe Alexandra teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

44' Gele kaart Crewe Alexandra Gele kaart voor W. Jaaskelainen Crewe Alexandra
48' Wissel Crewe Alexandra Wissel J. Lundstram voor C. Ainley Crewe Alexandra
46' Wissel Rotherham United Wissel W. Harding voor J. Mattock Rotherham United
46' Wissel Rotherham United Wissel S. Ferguson voor T. Bola Rotherham United
54' Doelpunt Rotherham United Doelpunt O. Rathbone Rotherham United 1-0
57' Wissel Crewe Alexandra Wissel C. Porter voor S. Kashket Crewe Alexandra
71' Wissel Rotherham United Wissel F. Ladapo voor W. Grigg Rotherham United
74' Gele kaart Rotherham United Gele kaart voor W. Harding Rotherham United
85' Gele kaart Rotherham United Gele kaart voor M. Smith Rotherham United
90' Tweede gele kaart Rotherham United Tweede gele kaart voor W. Harding Rotherham United
91' Penalty Crewe Alexandra Penalty C. Porter Crewe Alexandra 1-1
Video hoogtepunten en samenvatting Rotherham United - Crewe Alexandra
Opstellingen Rotherham United - Crewe Alexandra
De opstellingen van Rotherham United en Crewe Alexandra zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Rotherham United gaat aantreden in een 3-1-4-2 formatie en Crewe Alexandra zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.
Voorbeschouwing Rotherham United - Crewe Alexandra

Rotherham United en Crewe Alexandra treffen elkaar in de 9e speelronde van de League One van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Samuel Allison en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Rotherham United en Crewe Alexandra in de League One vond plaats op 11 januari 2014 en dat duel eindigde in een overwinning voor Rotherham United. Op basis van de afgelopen 4 duels tussen beide ploegen is Rotherham United favoriet. De thuisploeg wist 2 keer te winnen, terwijl Crewe Alexandra slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Rotherham United 2
Winst Crewe Alexandra 1
Totaal 4

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Rotherham United op een 6e positie staat, terwijl we Crewe Alexandra terugvinden op de 22e plaats.