Nabeschouwing Sheffield Wednesday - Milton Keynes Dons (2-1) || League One 2021/2022

Dinsdag 23 november 2021 - 20:45 uur

In de League One 2021/2022 neemt Sheffield Wednesday het dinsdag 23 november 2021 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Milton Keynes Dons. De wedstrijd wordt gespeeld in Hillsborough Stadium in Sheffield.

Via de Sheffield Wednesday - Milton Keynes Dons live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sheffield Wednesday - Milton Keynes Dons (2-1)

Het League One duel tussen Sheffield Wednesday en Milton Keynes Dons is onder leiding van scheidsrechter Robert Madley geëindigd in een 2-1 overwinning voor Sheffield Wednesday. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 47e minuut door S. Twine, waarmee Milton Keynes Dons met 0-1 de leiding nam. Sheffield Wednesday kwam in de 83e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van L. Gregory, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 93e minuut zette J. Windass zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Sheffield Wednesday de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Robert Madley, waardoor Sheffield Wednesday dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Sheffield Wednesday - Milton Keynes Dons 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sheffield Wednesday - Milton Keynes Dons teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

2' Gele kaart Milton Keynes Dons Gele kaart voor A. Baldwin Milton Keynes Dons
5' Gele kaart Sheffield Wednesday Gele kaart voor L. Palmer Sheffield Wednesday
47' Doelpunt Milton Keynes Dons Doelpunt S. Twine met assist van H. Boateng Milton Keynes Dons 0-1
54' Wissel Sheffield Wednesday Wissel J. Windass voor F. Kamberi Sheffield Wednesday
55' Wissel Sheffield Wednesday Wissel M. Luongo voor G. Byers Sheffield Wednesday
72' Wissel Sheffield Wednesday Wissel S. Berahino voor F. Dele-Bashiru Sheffield Wednesday
72' Wissel Milton Keynes Dons Wissel M. Eisa voor M. Watters Milton Keynes Dons
77' Wissel Milton Keynes Dons Wissel H. Darling voor A. Baldwin Milton Keynes Dons
83' Doelpunt Sheffield Wednesday Doelpunt L. Gregory met assist van J. Windass Sheffield Wednesday 1-1
84' Wissel Milton Keynes Dons Wissel J. McEachran voor H. Boateng Milton Keynes Dons
91' Gele kaart Milton Keynes Dons Gele kaart voor P. Kioso Milton Keynes Dons
93' Doelpunt Sheffield Wednesday Doelpunt J. Windass met assist van T. Corbeanu Sheffield Wednesday 2-1
Video hoogtepunten en samenvatting Sheffield Wednesday - Milton Keynes Dons
Opstellingen Sheffield Wednesday - Milton Keynes Dons
De opstellingen van Sheffield Wednesday en Milton Keynes Dons zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sheffield Wednesday gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Milton Keynes Dons zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.