Nabeschouwing Sheffield Wednesday - Oxford United (1-2) || League One 2021/2022

Zaterdag 2 oktober 2021 - 16:00 uur

In de League One 2021/2022 neemt Sheffield Wednesday het zaterdag 2 oktober 2021 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Oxford United. De wedstrijd wordt gespeeld in Hillsborough Stadium in Sheffield.

Via de Sheffield Wednesday - Oxford United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sheffield Wednesday - Oxford United (1-2)

Het League One duel tussen Sheffield Wednesday en Oxford United is onder leiding van scheidsrechter Andy Haines geëindigd in een 1-2 overwinning voor Oxford United. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 12e minuut door C. Brannagan, waarmee Oxford United met 0-1 de leiding nam. Sheffield Wednesday kwam in de 73e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van C. Paterson, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 93e minuut zette J. Henry zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Oxford United de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Andy Haines, waardoor Oxford United dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Sheffield Wednesday - Oxford United 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sheffield Wednesday - Oxford United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

12' Doelpunt Oxford United Doelpunt C. Brannagan met assist van H. Kane Oxford United 0-1
46' Wissel Sheffield Wednesday Wissel S. Berahino voor L. Gregory Sheffield Wednesday
58' Wissel Oxford United Wissel J. Henry voor H. Kane Oxford United
61' Gele kaart Oxford United Gele kaart voor S. Seddon Oxford United
61' Gele kaart Sheffield Wednesday Gele kaart voor C. Paterson Sheffield Wednesday
61' Wissel Sheffield Wednesday Wissel S. Sow voor O. Shodipo Sheffield Wednesday
67' Wissel Sheffield Wednesday Wissel F. Dele-Bashiru voor L. Wing Sheffield Wednesday
70' Wissel Oxford United Wissel D. Agyei voor M. Taylor Oxford United
73' Doelpunt Sheffield Wednesday Doelpunt C. Paterson met assist van M. Johnson Sheffield Wednesday 1-1
80' Gele kaart Oxford United Gele kaart voor A. Gorrin Oxford United
84' Wissel Oxford United Wissel R. Williams voor A. Forde Oxford United
85' Gele kaart Sheffield Wednesday Gele kaart voor L. Palmer Sheffield Wednesday
93' Doelpunt Oxford United Doelpunt J. Henry Oxford United 1-2
Video hoogtepunten en samenvatting Sheffield Wednesday - Oxford United
Opstellingen Sheffield Wednesday - Oxford United
De opstellingen van Sheffield Wednesday en Oxford United zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sheffield Wednesday gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Oxford United zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.