Nabeschouwing Sheffield Wednesday - Plymouth Argyle (4-2) || League One 2021/2022

Zaterdag 15 januari 2022 - 16:00 uur

In de League One 2021/2022 neemt Sheffield Wednesday het zaterdag 15 januari 2022 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Plymouth Argyle. De wedstrijd wordt gespeeld in Hillsborough Stadium in Sheffield.

Via de Sheffield Wednesday - Plymouth Argyle live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sheffield Wednesday - Plymouth Argyle (4-2)

Het League One duel tussen Sheffield Wednesday en Plymouth Argyle is onder leiding van scheidsrechter Chris Pollard geëindigd in een 4-2 overwinning voor Sheffield Wednesday. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 19e minuut door S. Sow, waarmee Sheffield Wednesday met 1-0 de leiding nam. Sheffield Wednesday vergrootte in de 40e minuut de voorsprong nadat het via een goal van N. Mendez-Laing op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 46e minuut wist Plymouth Argyle de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via A. Randell.

Na 79 minuten werd de voorsprong voor Sheffield Wednesday vergroot nadat S. Hutchinson de 3-1 wist te scoren. In de 84e werkte M. Johnson de bal ongelukkig in het eigen doel, waardoor de stand op 3-2 kwam te staan. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord in de 84e minuut en kwam op naam te staan van Sheffield Wednesday speler J. Windass, die daarmee tekende voor de 4-2.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Chris Pollard en eindigde de wedstrijd dus met een 4-2 stand in het voordeel van Sheffield Wednesday.

LIVE Sheffield Wednesday - Plymouth Argyle 4-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sheffield Wednesday - Plymouth Argyle teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

19' Doelpunt Sheffield Wednesday Doelpunt S. Sow met assist van N. Mendez-Laing Sheffield Wednesday 1-0
40' Doelpunt Sheffield Wednesday Doelpunt N. Mendez-Laing met assist van M. Luongo Sheffield Wednesday 2-0
46' Doelpunt Plymouth Argyle Doelpunt A. Randell Plymouth Argyle 2-1
56' Gele kaart Sheffield Wednesday Gele kaart voor M. Luongo Sheffield Wednesday
59' Wissel Plymouth Argyle Wissel R. Broom voor D. Mayor Plymouth Argyle
70' Wissel Plymouth Argyle Wissel L. Jephcott voor N. Ennis Plymouth Argyle
79' Doelpunt Sheffield Wednesday Doelpunt S. Hutchinson met assist van J. Hunt Sheffield Wednesday 3-1
80' Wissel Sheffield Wednesday Wissel J. Windass voor S. Sow Sheffield Wednesday
82' Wissel Plymouth Argyle Wissel R. Law voor J. Houghton Plymouth Argyle
84' Eigen doelpunt Plymouth Argyle Eigen doelpunt M. Johnson Plymouth Argyle 3-2
84' Doelpunt Sheffield Wednesday Doelpunt J. Windass met assist van L. Palmer Sheffield Wednesday 4-2
88' Gele kaart Sheffield Wednesday Gele kaart voor J. Hunt Sheffield Wednesday
90' Wissel Sheffield Wednesday Wissel D. Adeniran voor B. Bannan Sheffield Wednesday
95' Wissel Sheffield Wednesday Wissel C. Paterson voor L. Gregory Sheffield Wednesday
96' Gele kaart Plymouth Argyle Gele kaart voor R. Broom Plymouth Argyle
Video hoogtepunten en samenvatting Sheffield Wednesday - Plymouth Argyle
Opstellingen Sheffield Wednesday - Plymouth Argyle
De opstellingen van Sheffield Wednesday en Plymouth Argyle zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sheffield Wednesday gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Plymouth Argyle zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.