Nabeschouwing Sunderland - Cambridge United (5-1) || League One 2021/2022

Zaterdag 23 april 2022 - 16:00 uur



In de League One 2021/2022 neemt Sunderland het zaterdag 23 april 2022 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Cambridge United. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadium of Light in Sunderland.

Via de Sunderland - Cambridge United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sunderland - Cambridge United (5-1)

Het League One duel tussen Sunderland en Cambridge United is onder leiding van scheidsrechter Peter Wright geëindigd in een 5-1 overwinning voor Sunderland. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 3-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 5-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor L. Jones in de 12e minuut, waardoor Cambridge United met een man minder kwam te staan. Een penalty zorgde er later in de 13e minuut voor dat Sunderland via R. Stewart op 1-0 kwam te staan. In de 29e werd de voorsprong voor Sunderland verdubbeld dankzij een doelpunt van E. Embleton.

In de 30e minuut was het Cambridge United dat met 2-1 de leiding in de wedstrijd nam na een doelpunt van P. Digby. Na 36 minuten werd de voorsprong voor Sunderland vergroot nadat R. Stewart de 3-1 wist te scoren. In de 53e minuut werd opnieuw gescoord. Dit keer was het N. Broadhead die namens Sunderland het net wist te raken. Even later viel het zesde en tevens laatste doelpunt van de wedstrijd. In de 72e minuut was het Sunderland dat via D. Batth de stand op 5-1 zette en daarmee ook de einduitslag bepaalde.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Peter Wright en eindigde de wedstrijd dus met een 5-1 stand in het voordeel van Sunderland.

Wedstrijdstatistieken Sunderland - Cambridge United
Goals
5
1
Balbezit
65%
35%
Rode kaarten
0
1
Gele kaarten
0
2
Schoten totaal
27
4
Schoten op doel
9
1
Aanvallen
102
59
Gevaarlijke aanvallen
73
15
Passes
563
199
Overtredingen
8
9
Buitenspel
3
1
Corners
4
2
Wissels
3
3
LIVE Sunderland - Cambridge United 5-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sunderland - Cambridge United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
10' Wissel Sunderland Wissel C. Doyle voor C. Winchester Sunderland
12' Rode kaart Cambridge United Rode kaart voor L. Jones Cambridge United
13' Gele kaart Cambridge United Gele kaart voor J. Iredale Cambridge United
13' Penalty Sunderland Penalty R. Stewart Sunderland 1-0
28' Gele kaart Cambridge United Gele kaart voor S. Smith Cambridge United
29' Doelpunt Sunderland Doelpunt E. Embleton Sunderland 2-0
30' Doelpunt Cambridge United Doelpunt P. Digby Cambridge United 2-1
36' Doelpunt Sunderland Doelpunt R. Stewart Sunderland 3-1
46' Wissel Cambridge United Wissel L. Bennett voor S. Smith Cambridge United
53' Doelpunt Sunderland Doelpunt N. Broadhead met assist van L. Gooch Sunderland 4-1
59' Wissel Sunderland Wissel A. Pritchard voor N. Broadhead Sunderland
63' Wissel Cambridge United Wissel L. ONeil voor H. Knibbs Cambridge United
66' Wissel Sunderland Wissel D. Neil voor C. Evans Sunderland
72' Doelpunt Sunderland Doelpunt D. Batth met assist van P. Roberts Sunderland 5-1
Video hoogtepunten en samenvatting Sunderland - Cambridge United
Opstellingen Sunderland - Cambridge United
De opstellingen van Sunderland en Cambridge United zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sunderland gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Cambridge United zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Formatie 3-5-2
Coach Alex Neil
Wissels Sunderland
# Speler Pos.
39 Ron-Torben Hoffmann K
32 Trai Hume V
6 Callum Doyle V
24 Daniel Neil M
27 Jay Matete M
21 Alex Pritchard M
25 Jack Clarke A
Formatie 4-2-3-1
Coach Mark Bonner
Basiselftal Cambridge United
# Speler Pos.
1 Dimitar Mitov K
6 Lloyd Jones V
2 George Benjamin Williams V
15 Jubril Okedina V
3 Jack Iredale V
4 Paul Digby V
19 Adam May M
7 James Brophy M
9 Joe Ironside A
26 Harvey Knibbs A
10 Sam Smith A
Wissels Cambridge United
# Speler Pos.
25 William Mannion K
8 Liam O'Neil V
28 Liam Bennett V
27 Ben Worman M
14 Wes Hoolahan M
18 Shilow Tracey M
23 Jack Lankester A
Voorbeschouwing Sunderland - Cambridge United

Sunderland en Cambridge United treffen elkaar in de 45e speelronde van de League One van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Peter Wright en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Sunderland en Cambridge United in de League One vond plaats op 27 november 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Sunderland. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Sunderland favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Cambridge United slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Sunderland 1
Winst Cambridge United 0
Gelijkspel 0
Totaal 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Sunderland op een 7e positie staat, terwijl we Cambridge United terugvinden op de 12e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Sunderland - Cambridge United Opstelling Sunderland Opstelling Cambridge United Live Sunderland - Cambridge United Live Sunderland - Cambridge United kijken Sunderland - Cambridge United kijken Live Sunderland - Cambridge United stream Sunderland - Cambridge United Fox Sports Nabeschouwing Sunderland - Cambridge United Uitslag Sunderland - Cambridge United Statistieken Sunderland - Cambridge United League One 2021/2022 Sunderland - Cambridge United wedden Sunderland - Cambridge United gokken Sunderland - Cambridge United Unibet