Nabeschouwing Wigan Athletic - Gillingham (3-2) || League One 2021/2022

Zaterdag 22 januari 2022 - 16:00 uur

In de League One 2021/2022 neemt Wigan Athletic het zaterdag 22 januari 2022 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Gillingham. De wedstrijd wordt gespeeld in The DW Stadium in Wigan.

Via de Wigan Athletic - Gillingham live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Wigan Athletic - Gillingham (3-2)

Het League One duel tussen Wigan Athletic en Gillingham is onder leiding van scheidsrechter Carl Boyeson geëindigd in een 3-2 overwinning voor Wigan Athletic. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 8e minuut door W. Keane, waarmee Wigan Athletic met 1-0 de leiding nam. Wigan Athletic vergrootte in de 21e minuut de voorsprong nadat het via een goal van S. Humphrys op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 53e minuut wist Gillingham de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via B. Reeves.

Na 70 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat S. OKeefe de 2-2 maakte voor Gillingham. Zo leek de wedstrijd te gaan eindigen in een gelijkspel. Het was uiteindelijk Wigan Athletic dat in de 77e minuut toch nog langszij wist te komen, nadat W. Keane de 3-2 wist te scoren en hiermee tevens matchwinnaar werd.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Carl Boyeson en eindigde de wedstrijd dus met een 3-2 stand in het voordeel van Wigan Athletic.

LIVE Wigan Athletic - Gillingham 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Wigan Athletic - Gillingham teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Doelpunt Wigan Athletic Doelpunt W. Keane met assist van G. Edwards Wigan Athletic 1-0
21' Doelpunt Wigan Athletic Doelpunt S. Humphrys met assist van G. Edwards Wigan Athletic 2-0
31' Gele kaart Gillingham Gele kaart voor R. McKenzie Gillingham
46' Wissel Gillingham Wissel C. Kelman voor M. Carayol Gillingham
46' Wissel Gillingham Wissel B. Reeves voor D. Lloyd-McGoldrick Gillingham
53' Doelpunt Gillingham Doelpunt B. Reeves met assist van V. Oliver Gillingham 2-1
67' Wissel Wigan Athletic Wissel J. Kerr voor G. Edwards Wigan Athletic
70' Doelpunt Gillingham Doelpunt S. OKeefe Gillingham 2-2
77' Doelpunt Wigan Athletic Doelpunt W. Keane met assist van J. Kerr Wigan Athletic 3-2
78' Wissel Gillingham Wissel J. Akinde voor B. Reeves Gillingham
86' Wissel Wigan Athletic Wissel G. Massey voor S. Humphrys Wigan Athletic
90' Gele kaart Wigan Athletic Gele kaart voor T. Darikwa Wigan Athletic
Video hoogtepunten en samenvatting Wigan Athletic - Gillingham
Opstellingen Wigan Athletic - Gillingham
De opstellingen van Wigan Athletic en Gillingham zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Wigan Athletic gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Gillingham zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.