Nabeschouwing Wigan Athletic - Milton Keynes Dons (1-2) || League One 2021/2022

Dinsdag 19 oktober 2021 - 20:45 uur

In de League One 2021/2022 neemt Wigan Athletic het dinsdag 19 oktober 2021 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Milton Keynes Dons. De wedstrijd wordt gespeeld in The DW Stadium in Wigan.

Via de Wigan Athletic - Milton Keynes Dons live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Wigan Athletic - Milton Keynes Dons (1-2)

Het League One duel tussen Wigan Athletic en Milton Keynes Dons is onder leiding van scheidsrechter Darren Drysdale geëindigd in een 1-2 overwinning voor Milton Keynes Dons. Na 45 minuten stond er een 1-2 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 20e minuut door C. Wyke, waarmee Wigan Athletic met 1-0 de leiding nam. Milton Keynes Dons kwam in de 30e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van P. Kioso, die daarmee de stand op 1-1 zette. Via een eigen goal van T. Darikwa kwam Milton Keynes Dons in de 37e minuut op een 1-2 voorsprong te staan.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Darren Drysdale, waardoor Milton Keynes Dons dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Wigan Athletic - Milton Keynes Dons 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Wigan Athletic - Milton Keynes Dons teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

20' Doelpunt Wigan Athletic Doelpunt C. Wyke met assist van W. Keane Wigan Athletic 1-0
30' Doelpunt Milton Keynes Dons Doelpunt P. Kioso met assist van D. Harvie Milton Keynes Dons 1-1
37' Eigen doelpunt Milton Keynes Dons Eigen doelpunt T. Darikwa Milton Keynes Dons 1-2
58' Gele kaart Wigan Athletic Gele kaart voor T. Bayliss Wigan Athletic
66' Gele kaart Milton Keynes Dons Gele kaart voor D. Harvie Milton Keynes Dons
73' Gele kaart Milton Keynes Dons Gele kaart voor M. ORiley Milton Keynes Dons
73' Wissel Wigan Athletic Wissel G. Massey voor C. Lang Wigan Athletic
73' Wissel Wigan Athletic Wissel J. Jones voor J. McClean Wigan Athletic
75' Wissel Milton Keynes Dons Wissel M. Watters voor M. Eisa Milton Keynes Dons
80' Wissel Wigan Athletic Wissel S. Humphrys voor T. Bayliss Wigan Athletic
84' Gele kaart Milton Keynes Dons Gele kaart voor D. Kasumu Milton Keynes Dons
86' Wissel Milton Keynes Dons Wissel T. Parrott voor D. Kasumu Milton Keynes Dons
Video hoogtepunten en samenvatting Wigan Athletic - Milton Keynes Dons
Opstellingen Wigan Athletic - Milton Keynes Dons
De opstellingen van Wigan Athletic en Milton Keynes Dons zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Wigan Athletic gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Milton Keynes Dons zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.
Voorbeschouwing Wigan Athletic - Milton Keynes Dons

Wigan Athletic en Milton Keynes Dons treffen elkaar in de 14e speelronde van de League One van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Darren Drysdale en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Wigan Athletic en Milton Keynes Dons in de League One vond plaats op 6 maart 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Wigan Athletic. Op basis van de afgelopen 4 duels tussen beide ploegen is Wigan Athletic favoriet. De thuisploeg wist 3 keer te winnen, terwijl Milton Keynes Dons slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Wigan Athletic 3
Winst Milton Keynes Dons 1
Totaal 4

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Wigan Athletic op een 3e positie staat, terwijl we Milton Keynes Dons terugvinden op de 6e plaats.