Nabeschouwing Wycombe Wanderers - Bolton Wanderers (1-0) || League One 2021/2022

Zaterdag 20 november 2021 - 16:00 uur

In de League One 2021/2022 neemt Wycombe Wanderers het zaterdag 20 november 2021 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Bolton Wanderers. De wedstrijd wordt gespeeld in Adams Park in High Wycombe.

Via de Wycombe Wanderers - Bolton Wanderers live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Wycombe Wanderers - Bolton Wanderers (1-0)

Het League One duel tussen Wycombe Wanderers en Bolton Wanderers is onder leiding van scheidsrechter James Oldham geëindigd in een 1-0 overwinning voor Wycombe Wanderers. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 27e minuut van de eerste helft van de wedstrijd kreeg A. Mehmeti van Wycombe Wanderers via een penalty de kans om zijn team van 11 meter op voorsprong te schieten. Hij wist de penalty echter niet te benutten, waardoor de stand 0-0 bleef. De eerste goal viel pas in de tweede helft, na 72 minuten was het S. Vokes die Wycombe Wanderers op een 1-0 voorsprong zette. Dit was ook direct het enige doelpunt van de wedstrijd, want beide ploegen wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Wycombe Wanderers uiteindelijk een bescheiden 1-0 overwinning wist te boeken.

LIVE Wycombe Wanderers - Bolton Wanderers 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Wycombe Wanderers - Bolton Wanderers teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

13' Gele kaart Wycombe Wanderers Gele kaart voor R. Tafazolli Wycombe Wanderers
27' Penalty gemist Wycombe Wanderers Penalty gemist A. Mehmeti Wycombe Wanderers
57' Wissel Bolton Wanderers Wissel G. Johnston voor J. Williams Bolton Wanderers
62' Wissel Wycombe Wanderers Wissel G. McCleary voor S. Kaikai Wycombe Wanderers
72' Doelpunt Wycombe Wanderers Doelpunt S. Vokes met assist van J. McCarthy Wycombe Wanderers 1-0
80' Gele kaart Wycombe Wanderers Gele kaart voor D. Wheeler Wycombe Wanderers
81' Wissel Bolton Wanderers Wissel X. Amaechi voor A. Baptiste Bolton Wanderers
94' Gele kaart Wycombe Wanderers Gele kaart voor D. Stockdale Wycombe Wanderers
Video hoogtepunten en samenvatting Wycombe Wanderers - Bolton Wanderers
Opstellingen Wycombe Wanderers - Bolton Wanderers
De opstellingen van Wycombe Wanderers en Bolton Wanderers zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Wycombe Wanderers gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en Bolton Wanderers zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Wycombe Wanderers - Bolton Wanderers

Wycombe Wanderers en Bolton Wanderers treffen elkaar in de 18e speelronde van de League One van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter James Oldham en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Wycombe Wanderers en Bolton Wanderers in de League One vond plaats op 15 februari 2020 en dat duel eindigde in een overwinning voor Wycombe Wanderers. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide ploegen is Wycombe Wanderers favoriet. De thuisploeg wist 2 keer te winnen, terwijl Bolton Wanderers slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Wycombe Wanderers 2
Winst Bolton Wanderers 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Wycombe Wanderers op een 4e positie staat, terwijl we Bolton Wanderers terugvinden op de 11e plaats.