Nabeschouwing Wycombe Wanderers - Charlton Athletic (2-1) || League One 2021/2022

Zaterdag 18 september 2021 - 16:00 uur

In de League One 2021/2022 neemt Wycombe Wanderers het zaterdag 18 september 2021 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Charlton Athletic. De wedstrijd wordt gespeeld in Adams Park in High Wycombe.

Via de Wycombe Wanderers - Charlton Athletic live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Wycombe Wanderers - Charlton Athletic (2-1)

Het League One duel tussen Wycombe Wanderers en Charlton Athletic is onder leiding van scheidsrechter Peter Wright geëindigd in een 2-1 overwinning voor Wycombe Wanderers. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 43e minuut door G. McCleary, waarmee Wycombe Wanderers met 1-0 de leiding nam. Wycombe Wanderers vergrootte in de 72e minuut de voorsprong nadat het via een goal van G. McCleary op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 92e minuut wist Charlton Athletic de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via S. Lavelle. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want Charlton Athletic kwam hierna niet meer tot scoren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Peter Wright, waardoor Wycombe Wanderers dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Wycombe Wanderers - Charlton Athletic 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Wycombe Wanderers - Charlton Athletic teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

43' Doelpunt Wycombe Wanderers Doelpunt G. McCleary met assist van J. Scowen Wycombe Wanderers 1-0
56' Gele kaart Charlton Athletic Gele kaart voor C. Gunter Charlton Athletic
58' Wissel Charlton Athletic Wissel E. Lee voor J. Leko Charlton Athletic
61' Gele kaart Charlton Athletic Gele kaart voor P. Souare Charlton Athletic
66' Gele kaart Charlton Athletic Gele kaart voor E. Lee Charlton Athletic
68' Wissel Charlton Athletic Wissel C. Blackett-Taylor voor P. Souare Charlton Athletic
72' Doelpunt Wycombe Wanderers Doelpunt G. McCleary met assist van J. Obita Wycombe Wanderers 2-0
76' Wissel Wycombe Wanderers Wissel A. Akinfenwa voor S. Vokes Wycombe Wanderers
80' Gele kaart Charlton Athletic Gele kaart voor J. Pearce Charlton Athletic
81' Wissel Wycombe Wanderers Wissel S. Kaikai voor G. McCleary Wycombe Wanderers
84' Wissel Wycombe Wanderers Wissel B. Hanlan voor D. Horgan Wycombe Wanderers
84' Wissel Charlton Athletic Wissel J. Davison voor J. Stockley Charlton Athletic
92' Doelpunt Charlton Athletic Doelpunt S. Lavelle met assist van E. Lee Charlton Athletic 2-1
94' Gele kaart Charlton Athletic Gele kaart voor A. Famewo Charlton Athletic
95' Gele kaart Wycombe Wanderers Gele kaart voor D. Stockdale Wycombe Wanderers
Video hoogtepunten en samenvatting Wycombe Wanderers - Charlton Athletic
Opstellingen Wycombe Wanderers - Charlton Athletic
De opstellingen van Wycombe Wanderers en Charlton Athletic zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Wycombe Wanderers gaat aantreden in een 4-1-3-2 formatie en Charlton Athletic zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.