Nabeschouwing Accrington Stanley - Burton Albion (4-4) || League One 2022/2023

Zaterdag 13 augustus 2022 - 16:00 uur

In de League One 2022/2023 neemt Accrington Stanley het zaterdag 13 augustus 2022 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Burton Albion. De wedstrijd wordt gespeeld in Wham Stadium in Accrington.

Via de Accrington Stanley - Burton Albion live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Accrington Stanley - Burton Albion (4-4)

De League One 2022/2023 wedstrijd tussen Accrington Stanley en Burton Albion geresulteerd in een gelijkspel. Ondanks het gelijke spel hoefden de supporters in het stadion zich geen moment te vervelen, gezien het aantal doelpunten dat beide ploegen wisten te produceren. Halverwege de wedstrijd stond het 0-2 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 4-4 eindstand.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 10 minuten. D. Keillor-Dunn maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Burton Albion vanaf 11 meter op een 0-1 voorsprong. Burton Albion vergrootte in de 17e minuut de voorsprong nadat het via een goal van D. Keillor-Dunn op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 50e minuut volgde een derde treffer van Burton Albion, waarmee D. Keillor-Dunn zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

Na 52 minuten deed J. Pritchard iets terug door de aansluitingstreffer te maken, waarmee de achterstand van Accrington Stanley werd verkleind tot 1-3. In de 57e minuut kwam Accrington Stanley weer dichterbij, nadat S. McConville de stand terug wist te brengen naar 2-3. In de 81e minuut was het G. Ahadme van Burton Albion wiens naam op het scorebord kwam te staan, nadat deze de 2-4 scoorde. Vervolgens was de beurt weer aan Accrington Stanley om te scoren. Kort voor tijd in de 90e minuut zette J. Woods de stand op 3-4. Hierdoor ging de wedstrijd nog een spannende slotfase tegemoed. Laat in de wedstrijd volgde dan alsnog de bevrijdende gelijkmaker van Accrington Stanley in de 96e minuut. Het doelpunt kwam op naam te staan van R. Longelo-Mbule en daarmee werd score in de wedstrijd 4-4.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Samuel Barrott bij een 4-4 eindstand waardoor beide teams één punt overhouden aan het duel.

LIVE Accrington Stanley - Burton Albion 4-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Accrington Stanley - Burton Albion teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Penalty Burton Albion Penalty D. Keillor-Dunn Burton Albion 0-1
17' Doelpunt Burton Albion Doelpunt D. Keillor-Dunn met assist van V. Adeboyejo Burton Albion 0-2
34' Wissel Burton Albion Wissel A. Oshilaja voor C. Butcher Burton Albion
46' Wissel Accrington Stanley Wissel T. Leigh voor S. Whalley Accrington Stanley
46' Wissel Accrington Stanley Wissel R. Longelo-Mbule voor B. Fernandes Accrington Stanley
46' Wissel Accrington Stanley Wissel K. Adedoyin voor M. Lowe Accrington Stanley
50' Doelpunt Burton Albion Doelpunt D. Keillor-Dunn Burton Albion 0-3
52' Doelpunt Accrington Stanley Doelpunt J. Pritchard met assist van S. McConville Accrington Stanley 1-3
57' Doelpunt Accrington Stanley Doelpunt S. McConville met assist van T. Leigh Accrington Stanley 2-3
66' Wissel Burton Albion Wissel L. Moult voor V. Adeboyejo Burton Albion
66' Wissel Burton Albion Wissel J. Powell voor J. Smith Burton Albion
76' Wissel Accrington Stanley Wissel S. Conneely voor L. Coyle Accrington Stanley
81' Doelpunt Burton Albion Doelpunt G. Ahadme Burton Albion 2-4
88' Wissel Accrington Stanley Wissel J. Woods voor J. Pritchard Accrington Stanley
90' Doelpunt Accrington Stanley Doelpunt J. Woods met assist van L. Jensen Accrington Stanley 3-4
96' Doelpunt Accrington Stanley Doelpunt R. Longelo-Mbule met assist van J. Woods Accrington Stanley 4-4
Video hoogtepunten en samenvatting Accrington Stanley - Burton Albion
Opstellingen Accrington Stanley - Burton Albion
De opstellingen van Accrington Stanley en Burton Albion zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Accrington Stanley gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Burton Albion zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.