Nabeschouwing Barnsley - Cambridge United (2-0) || League One 2022/2023

Zaterdag 11 februari 2023 - 16:00 uur



In de League One 2022/2023 neemt Barnsley het zaterdag 11 februari 2023 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Cambridge United. De wedstrijd wordt gespeeld in Oakwell Stadium in Barnsley.

Via de Barnsley - Cambridge United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Barnsley - Cambridge United (2-0)

Het League One duel tussen Barnsley en Cambridge United is onder leiding van scheidsrechter Ross Joyce geëindigd in een 2-0 overwinning voor Barnsley. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Wedstrijdstatistieken Barnsley - Cambridge United
Goals
2
0
LIVE Barnsley - Cambridge United 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Barnsley - Cambridge United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Barnsley - Cambridge United
Opstellingen Barnsley - Cambridge United

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Barnsley - Cambridge United

Barnsley en Cambridge United treffen elkaar in de 31e speelronde van de League One van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Ross Joyce en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Barnsley en Cambridge United in de League One vond plaats op 17 september 2022 en dat duel eindigde in een overwinning voor Barnsley. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Barnsley favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Cambridge United slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Barnsley 1
Winst Cambridge United 0
Gelijkspel 0
Totaal 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Barnsley op een 6e positie staat, terwijl we Cambridge United terugvinden op de 23e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Barnsley - Cambridge United Opstelling Barnsley Opstelling Cambridge United Live Barnsley - Cambridge United Live Barnsley - Cambridge United kijken Barnsley - Cambridge United kijken Live Barnsley - Cambridge United stream Barnsley - Cambridge United Fox Sports Nabeschouwing Barnsley - Cambridge United Uitslag Barnsley - Cambridge United Statistieken Barnsley - Cambridge United League One 2022/2023 Barnsley - Cambridge United wedden Barnsley - Cambridge United gokken Barnsley - Cambridge United Unibet