Nabeschouwing Barnsley - Charlton Athletic (3-1) || League One 2022/2023

Zaterdag 24 september 2022 - 16:00 uur

In de League One 2022/2023 neemt Barnsley het zaterdag 24 september 2022 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Charlton Athletic. De wedstrijd wordt gespeeld in Oakwell Stadium in Barnsley.

Via de Barnsley - Charlton Athletic live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Barnsley - Charlton Athletic (3-1)

Het League One duel tussen Barnsley en Charlton Athletic is onder leiding van scheidsrechter Adam Herczeg geëindigd in een 3-1 overwinning voor Barnsley. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 10e minuut door J. Benson, waarmee Barnsley met 1-0 de leiding nam. Barnsley vergrootte in de 54e minuut de voorsprong nadat het via een goal van J. Norwood op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 76e minuut volgde een derde treffer van Barnsley, waarmee D. Cole zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Na 85 minuten deed J. Payne iets terug door de aansluitingstreffer te maken, waarmee de achterstand van Charlton Athletic werd verkleind tot 3-1. Hiermee kon een nederlaag voor Charlton Athletic echter niet meer worden voorkomen, want de ploeg wist hierna niet opnieuw tot scoren te komen.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor Barnsley.

LIVE Barnsley - Charlton Athletic 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Barnsley - Charlton Athletic teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Doelpunt Barnsley Doelpunt J. Benson met assist van H. Kane Barnsley 1-0
54' Doelpunt Barnsley Doelpunt J. Norwood met assist van D. Cole Barnsley 2-0
59' Wissel Charlton Athletic Wissel C. Kirk voor C. Blackett-Taylor Charlton Athletic
59' Wissel Charlton Athletic Wissel M. Leaburn voor S. Fraser Charlton Athletic
60' Wissel Barnsley Wissel A. Phillips voor J. Norwood Barnsley
66' Wissel Barnsley Wissel Z. Larkeche voor N. Cadden Barnsley
66' Wissel Barnsley Wissel C. McCarthy voor R. Cundy Barnsley
72' Wissel Charlton Athletic Wissel J. Payne voor J. Rak-Sakyi Charlton Athletic
72' Wissel Charlton Athletic Wissel C. McGrandles voor G. Dobson Charlton Athletic
72' Wissel Charlton Athletic Wissel S. Sessegnon voor M. Egbo Charlton Athletic
76' Doelpunt Barnsley Doelpunt D. Cole met assist van J. Williams Barnsley 3-0
85' Doelpunt Charlton Athletic Doelpunt J. Payne met assist van J. Stockley Charlton Athletic 3-1
85' Wissel Barnsley Wissel J. Martin voor L. Thomas Barnsley
Video hoogtepunten en samenvatting Barnsley - Charlton Athletic
Opstellingen Barnsley - Charlton Athletic
De opstellingen van Barnsley en Charlton Athletic zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Barnsley gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Charlton Athletic zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.