Nabeschouwing Bristol Rovers - Plymouth Argyle (2-2) || League One 2022/2023

Zaterdag 22 oktober 2022 - 16:00 uur

In de League One 2022/2023 neemt Bristol Rovers het zaterdag 22 oktober 2022 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Plymouth Argyle. De wedstrijd wordt gespeeld in Memorial Stadium in Seattle.

Via de Bristol Rovers - Plymouth Argyle live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bristol Rovers - Plymouth Argyle (2-2)

De League One 2022/2023 wedstrijd tussen Bristol Rovers en Plymouth Argyle geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 0-2 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 14e minuut door F. Azaz, waarmee Plymouth Argyle met 0-1 de leiding nam. Plymouth Argyle vergrootte in de 47e minuut de voorsprong nadat het via een goal van A. Randell op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 47e minuut wist Bristol Rovers de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via J. Coburn.

Na 57 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat A. Collins de 2-2 maakte voor Bristol Rovers.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Bristol Rovers - Plymouth Argyle 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bristol Rovers - Plymouth Argyle teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Doelpunt Plymouth Argyle Doelpunt F. Azaz met assist van B. Mumba Plymouth Argyle 0-1
23' Gele kaart Plymouth Argyle Gele kaart voor J. Houghton Plymouth Argyle
31' Gele kaart Plymouth Argyle Gele kaart voor A. Randell Plymouth Argyle
37' Gele kaart Bristol Rovers Gele kaart voor R. Loft Bristol Rovers
47' Doelpunt Plymouth Argyle Doelpunt A. Randell Plymouth Argyle 0-2
46' Wissel Bristol Rovers Wissel J. Coburn voor L. Hoole Bristol Rovers
47' Doelpunt Bristol Rovers Doelpunt J. Coburn Bristol Rovers 1-2
57' Doelpunt Bristol Rovers Doelpunt A. Collins met assist van R. Loft Bristol Rovers 2-2
62' Wissel Plymouth Argyle Wissel R. Hardie voor M. Whittaker Plymouth Argyle
65' Wissel Bristol Rovers Wissel J. Gibbons voor H. Anderson Bristol Rovers
67' Wissel Plymouth Argyle Wissel C. Grant voor J. Edwards Plymouth Argyle
69' Gele kaart Plymouth Argyle Gele kaart voor B. Galloway Plymouth Argyle
77' Wissel Plymouth Argyle Wissel M. Butcher voor A. Randell Plymouth Argyle
83' Wissel Bristol Rovers Wissel L. McCormick voor A. Collins Bristol Rovers
89' Wissel Bristol Rovers Wissel S. Sinclair voor R. Loft Bristol Rovers
91' Gele kaart Plymouth Argyle Gele kaart voor N. Lonwijk Plymouth Argyle
Video hoogtepunten en samenvatting Bristol Rovers - Plymouth Argyle
Opstellingen Bristol Rovers - Plymouth Argyle
De opstellingen van Bristol Rovers en Plymouth Argyle zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Bristol Rovers gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Plymouth Argyle zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.