Nabeschouwing Cambridge United - Derby County (0-2) || League One 2022/2023

Zaterdag 1 oktober 2022 - 16:00 uur

In de League One 2022/2023 neemt Cambridge United het zaterdag 1 oktober 2022 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Derby County. De wedstrijd wordt gespeeld in Abbey Stadium in Cambridge.

Via de Cambridge United - Derby County live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Cambridge United - Derby County (0-2)

Het League One duel tussen Cambridge United en Derby County is onder leiding van scheidsrechter Simon Mather geëindigd in een 0-2 overwinning voor Derby County. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 45e minuut door J. Collins, waarmee Derby County met 0-1 de leiding nam. Derby County vergrootte in de 83e minuut de voorsprong nadat het via een goal van J. Collins op een 0-2 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Derby County.

LIVE Cambridge United - Derby County 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Cambridge United - Derby County teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

45' Doelpunt Derby County Doelpunt J. Collins met assist van N. Mendez-Laing Derby County 0-1
61' Wissel Derby County Wissel W. Osula voor L. Dobbin Derby County
68' Wissel Cambridge United Wissel H. Knibbs voor J. Lankester Cambridge United
76' Wissel Cambridge United Wissel F. Okenabirhie voor S. Tracey Cambridge United
76' Wissel Cambridge United Wissel J. Brophy voor H. Dunk Cambridge United
77' Wissel Derby County Wissel C. Forsyth voor T. Barkhuizen Derby County
83' Doelpunt Derby County Doelpunt J. Collins met assist van M. Bird Derby County 0-2
84' Wissel Derby County Wissel L. Sibley voor J. Collins Derby County
95' Gele kaart Derby County Gele kaart voor W. Osula Derby County
Video hoogtepunten en samenvatting Cambridge United - Derby County
Opstellingen Cambridge United - Derby County
De opstellingen van Cambridge United en Derby County zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Cambridge United gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Derby County zal beginnen in een 3-5-1-1 opstelling.