Nabeschouwing Cheltenham Town - Peterborough United (2-3) || League One 2022/2023

Zaterdag 30 juli 2022 - 16:00 uur

In de League One 2022/2023 neemt Cheltenham Town het zaterdag 30 juli 2022 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Peterborough United. De wedstrijd wordt gespeeld in Jonny-Rocks Stadium in Cheltenham.

Via de Cheltenham Town - Peterborough United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Cheltenham Town - Peterborough United (2-3)

Het League One duel tussen Cheltenham Town en Peterborough United is onder leiding van scheidsrechter Tom Nield geëindigd in een 2-3 overwinning voor Peterborough United. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Een ongelukkig eerste eigen doelpunt van F. Kent zette Cheltenham Town op een 1-0 voorsprong in de 30e minuut van de wedstrijd. Cheltenham Town vergrootte in de 39e minuut de voorsprong nadat het via een goal van A. May op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 59e minuut wist Peterborough United de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via J. Marriott.

Na 66 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat J. Clarke-Harris de 2-2 maakte voor Peterborough United. Zo leek de wedstrijd te gaan eindigen in een gelijkspel. Het was uiteindelijk Peterborough United dat in de 72e minuut toch nog langszij wist te komen, nadat J. Clarke-Harris de 2-3 wist te scoren en hiermee tevens matchwinnaar werd.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Tom Nield en eindigde de wedstrijd dus met een 2-3 stand in het voordeel van Peterborough United.

LIVE Cheltenham Town - Peterborough United 2-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Cheltenham Town - Peterborough United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

30' Eigen doelpunt Cheltenham Town Eigen doelpunt F. Kent Cheltenham Town 1-0
39' Doelpunt Cheltenham Town Doelpunt A. May Cheltenham Town 2-0
46' Gele kaart Peterborough United Gele kaart voor J. Fuchs Peterborough United
46' Wissel Peterborough United Wissel J. Ward voor J. Randall Peterborough United
46' Wissel Peterborough United Wissel B. Thompson voor J. Fuchs Peterborough United
46' Wissel Peterborough United Wissel J. Marriott voor R. Jones Peterborough United
48' Gele kaart Cheltenham Town Gele kaart voor R. Jackson Cheltenham Town
59' Doelpunt Peterborough United Doelpunt J. Marriott met assist van J. Ward Peterborough United 2-1
61' Gele kaart Peterborough United Gele kaart voor F. Kent Peterborough United
66' Doelpunt Peterborough United Doelpunt J. Clarke-Harris Peterborough United 2-2
72' Doelpunt Peterborough United Doelpunt J. Clarke-Harris met assist van J. Ward Peterborough United 2-3
76' Wissel Cheltenham Town Wissel G. Lloyd voor B. Williams Cheltenham Town
77' Wissel Cheltenham Town Wissel C. Taylor voor R. Jackson Cheltenham Town
77' Wissel Cheltenham Town Wissel C. Ebanks voor T. Perry Cheltenham Town
79' Wissel Peterborough United Wissel H. Kyprianou voor S. Szmodics Peterborough United
82' Wissel Cheltenham Town Wissel D. Adshead voor L. Sercombe Cheltenham Town
82' Wissel Cheltenham Town Wissel E. Chapman voor E. Bonds Cheltenham Town
89' Gele kaart Cheltenham Town Gele kaart voor L. Freestone Cheltenham Town
Video hoogtepunten en samenvatting Cheltenham Town - Peterborough United
Opstellingen Cheltenham Town - Peterborough United
De opstellingen van Cheltenham Town en Peterborough United zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Cheltenham Town gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Peterborough United zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.