Nabeschouwing Exeter City - Morecambe (3-2) || League One 2022/2023

Zondag 7 mei 2023 - 13:00 uur



In de League One 2022/2023 neemt Exeter City het zondag 7 mei 2023 om 13:00 uur in eigen huis op tegen Morecambe. De wedstrijd wordt gespeeld in St James Park in Exeter.

Via de Exeter City - Morecambe live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Exeter City - Morecambe (3-2)

Het League One duel tussen Exeter City en Morecambe is onder leiding van scheidsrechter Carl Brook geëindigd in een 3-2 overwinning voor Exeter City. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Wedstrijdstatistieken Exeter City - Morecambe
Goals
3
2
LIVE Exeter City - Morecambe 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Exeter City - Morecambe teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Exeter City - Morecambe
Opstellingen Exeter City - Morecambe

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Exeter City - Morecambe

Exeter City en Morecambe treffen elkaar in de 46e speelronde van de League One van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Carl Brook en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Exeter City en Morecambe in de League One vond plaats op 2 december 2022 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.

Resultaat Aantal
Winst Exeter City 0
Winst Morecambe 0
Gelijkspel 1
Totaal 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Exeter City op een 15e positie staat, terwijl we Morecambe terugvinden op de 21e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Exeter City - Morecambe Opstelling Exeter City Opstelling Morecambe Live Exeter City - Morecambe Live Exeter City - Morecambe kijken Exeter City - Morecambe kijken Live Exeter City - Morecambe stream Exeter City - Morecambe Fox Sports Nabeschouwing Exeter City - Morecambe Uitslag Exeter City - Morecambe Statistieken Exeter City - Morecambe League One 2022/2023 Exeter City - Morecambe wedden Exeter City - Morecambe gokken Exeter City - Morecambe Unibet