Nabeschouwing Fleetwood Town - Plymouth Argyle (2-1) || League One 2022/2023

Zaterdag 6 augustus 2022 - 16:00 uur

In de League One 2022/2023 neemt Fleetwood Town het zaterdag 6 augustus 2022 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Plymouth Argyle. De wedstrijd wordt gespeeld in Highbury Stadium in Fleetwood.

Via de Fleetwood Town - Plymouth Argyle live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Fleetwood Town - Plymouth Argyle (2-1)

Het League One duel tussen Fleetwood Town en Plymouth Argyle is onder leiding van scheidsrechter Rob Lewis geëindigd in een 2-1 overwinning voor Fleetwood Town. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 23 minuten. R. Hardie maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Plymouth Argyle vanaf 11 meter op een 0-1 voorsprong. Fleetwood Town kwam in de 28e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van D. Batty, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 88e minuut zette J. Garner zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Fleetwood Town de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Rob Lewis, waardoor Fleetwood Town dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Fleetwood Town - Plymouth Argyle 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Fleetwood Town - Plymouth Argyle teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

23' Penalty Plymouth Argyle Penalty R. Hardie Plymouth Argyle 0-1
28' Doelpunt Fleetwood Town Doelpunt D. Batty met assist van S. Rooney Fleetwood Town 1-1
51' Gele kaart Plymouth Argyle Gele kaart voor M. Gillesphey Plymouth Argyle
53' Gele kaart Plymouth Argyle Gele kaart voor M. Butcher Plymouth Argyle
56' Gele kaart Plymouth Argyle Gele kaart voor B. Mumba Plymouth Argyle
62' Gele kaart Plymouth Argyle Gele kaart voor D. Scarr Plymouth Argyle
63' Wissel Plymouth Argyle Wissel M. Whittaker voor F. Azaz Plymouth Argyle
74' Wissel Plymouth Argyle Wissel J. Houghton voor B. Mumba Plymouth Argyle
74' Wissel Fleetwood Town Wissel K. White voor B. Wiredu Fleetwood Town
80' Wissel Plymouth Argyle Wissel N. Ennis voor R. Hardie Plymouth Argyle
81' Wissel Fleetwood Town Wissel C. Johnston voor S. Rooney Fleetwood Town
81' Wissel Fleetwood Town Wissel C. Hayes voor C. Morton Fleetwood Town
81' Wissel Fleetwood Town Wissel J. Garner voor E. Harrison Fleetwood Town
88' Doelpunt Fleetwood Town Doelpunt J. Garner Fleetwood Town 2-1
96' Wissel Fleetwood Town Wissel G. Garner voor D. Batty Fleetwood Town
97' Gele kaart Fleetwood Town Gele kaart voor J. Earl Fleetwood Town
Video hoogtepunten en samenvatting Fleetwood Town - Plymouth Argyle
Opstellingen Fleetwood Town - Plymouth Argyle
De opstellingen van Fleetwood Town en Plymouth Argyle zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Fleetwood Town gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Plymouth Argyle zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.