Nabeschouwing Forest Green Rovers - Ipswich Town (1-2) || League One 2022/2023

Zaterdag 6 augustus 2022 - 16:00 uur

In de League One 2022/2023 neemt Forest Green Rovers het zaterdag 6 augustus 2022 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Ipswich Town. De wedstrijd wordt gespeeld in The New Lawn in Nailsworth.

Via de Forest Green Rovers - Ipswich Town live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Forest Green Rovers - Ipswich Town (1-2)

Het League One duel tussen Forest Green Rovers en Ipswich Town is onder leiding van scheidsrechter Craig Hicks geëindigd in een 1-2 overwinning voor Ipswich Town. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 37e minuut door M. Harness, waarmee Ipswich Town met 0-1 de leiding nam. Ipswich Town vergrootte in de 49e minuut de voorsprong nadat het via een goal van S. Morsy op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 64e minuut wist Forest Green Rovers de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via J. March. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want Forest Green Rovers kwam hierna niet meer tot scoren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Craig Hicks, waardoor Ipswich Town dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Forest Green Rovers - Ipswich Town 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Forest Green Rovers - Ipswich Town teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

26' Wissel Forest Green Rovers Wissel D. Bernard voor U. Godwin-Malife Forest Green Rovers
37' Doelpunt Ipswich Town Doelpunt M. Harness Ipswich Town 0-1
49' Doelpunt Ipswich Town Doelpunt S. Morsy met assist van W. Burns Ipswich Town 0-2
46' Wissel Forest Green Rovers Wissel J. March voor D. Davis Forest Green Rovers
51' Gele kaart Forest Green Rovers Gele kaart voor B. Stevenson Forest Green Rovers
61' Wissel Forest Green Rovers Wissel A. Little voor B. Stevenson Forest Green Rovers
62' Wissel Forest Green Rovers Wissel S. Robertson voor K. McAllister Forest Green Rovers
64' Doelpunt Forest Green Rovers Doelpunt J. March Forest Green Rovers 1-2
68' Wissel Ipswich Town Wissel G. Leigh voor L. Davis Ipswich Town
70' Wissel Ipswich Town Wissel T. John-Jules voor M. Harness Ipswich Town
70' Wissel Ipswich Town Wissel S. Aluko voor C. Chaplin Ipswich Town
78' Gele kaart Forest Green Rovers Gele kaart voor R. Brown Forest Green Rovers
84' Wissel Ipswich Town Wissel K. Vincent-Young voor W. Burns Ipswich Town
84' Wissel Ipswich Town Wissel K. Jackson voor F. Ladapo Ipswich Town
87' Wissel Forest Green Rovers Wissel O. Casey voor J. Taylor-Moore Forest Green Rovers
91' Gele kaart Ipswich Town Gele kaart voor C. Burgess Ipswich Town
Video hoogtepunten en samenvatting Forest Green Rovers - Ipswich Town
Opstellingen Forest Green Rovers - Ipswich Town
De opstellingen van Forest Green Rovers en Ipswich Town zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Forest Green Rovers gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Ipswich Town zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.