Nabeschouwing Forest Green Rovers - Morecambe (1-2) || League One 2022/2023

Zaterdag 17 september 2022 - 16:00 uur

In de League One 2022/2023 neemt Forest Green Rovers het zaterdag 17 september 2022 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Morecambe. De wedstrijd wordt gespeeld in The New Lawn in Nailsworth.

Via de Forest Green Rovers - Morecambe live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Forest Green Rovers - Morecambe (1-2)

Het League One duel tussen Forest Green Rovers en Morecambe is onder leiding van scheidsrechter Oliver Yates geëindigd in een 1-2 overwinning voor Morecambe. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 30e minuut door C. Wickham, waarmee Forest Green Rovers met 1-0 de leiding nam. Morecambe kwam in de 44e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van K. Phillips, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 93e minuut zette F. Rawson zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Morecambe de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Oliver Yates, waardoor Morecambe dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Forest Green Rovers - Morecambe 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Forest Green Rovers - Morecambe teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

27' Gele kaart Forest Green Rovers Gele kaart voor C. OKeeffe Forest Green Rovers
30' Doelpunt Forest Green Rovers Doelpunt C. Wickham Forest Green Rovers 1-0
39' Wissel Morecambe Wissel R. Cooney voor L. Gibson Morecambe
44' Doelpunt Morecambe Doelpunt K. Phillips met assist van R. Delaney Morecambe 1-1
52' Gele kaart Morecambe Gele kaart voor R. Cooney Morecambe
62' Wissel Forest Green Rovers Wissel A. Little voor D. Davis Forest Green Rovers
63' Gele kaart Forest Green Rovers Gele kaart voor C. Wickham Forest Green Rovers
66' Wissel Morecambe Wissel A. Gnahoua voor J. Taylor Morecambe
74' Wissel Forest Green Rovers Wissel R. Brown voor M. Peart-Harris Forest Green Rovers
80' Wissel Forest Green Rovers Wissel B. Stevenson voor R. Hendry Forest Green Rovers
83' Wissel Morecambe Wissel O. Fane voor L. Shaw Morecambe
83' Wissel Morecambe Wissel D. Connolly voor C. Stockton Morecambe
93' Doelpunt Morecambe Doelpunt F. Rawson met assist van J. Weir Morecambe 1-2
Video hoogtepunten en samenvatting Forest Green Rovers - Morecambe
Opstellingen Forest Green Rovers - Morecambe
De opstellingen van Forest Green Rovers en Morecambe zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Forest Green Rovers gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en Morecambe zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.