Nabeschouwing Peterborough United - Lincoln City (4-0) || League One 2022/2023

Zaterdag 20 augustus 2022 - 16:00 uur

In de League One 2022/2023 neemt Peterborough United het zaterdag 20 augustus 2022 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Lincoln City. De wedstrijd wordt gespeeld in Weston Homes Stadium in Peterborough.

Via de Peterborough United - Lincoln City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Peterborough United - Lincoln City (4-0)

Het League One duel tussen Peterborough United en Lincoln City is onder leiding van scheidsrechter Rebecca Welch geëindigd in een 4-0 overwinning voor Peterborough United. Na 45 minuten stond er een 3-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 21e minuut door J. Marriott, waarmee Peterborough United met 1-0 de leiding nam. Een penalty zorgde er later in de 29e minuut voor dat Peterborough United via J. Clarke-Harris op 2-0 kwam te staan. In de 43e minuut volgde een derde treffer van Peterborough United, waarmee J. Clarke-Harris zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Er volgde tenslotte ook nog een vierde en laatste treffer voor Peterborough United in de 50e minuut, nadat J. Marriott de 4-0 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 4-0 winst voor Peterborough United.

LIVE Peterborough United - Lincoln City 4-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Peterborough United - Lincoln City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

21' Doelpunt Peterborough United Doelpunt J. Marriott met assist van B. Thompson Peterborough United 1-0
28' Gele kaart Lincoln City Gele kaart voor P. OConnor Lincoln City
29' Penalty Peterborough United Penalty J. Clarke-Harris Peterborough United 2-0
35' Gele kaart Peterborough United Gele kaart voor F. Kent Peterborough United
40' Gele kaart Lincoln City Gele kaart voor J. Garrick Lincoln City
43' Doelpunt Peterborough United Doelpunt J. Clarke-Harris met assist van J. Ward Peterborough United 3-0
46' Wissel Lincoln City Wissel S. Roughan voor A. Scully Lincoln City
50' Doelpunt Peterborough United Doelpunt J. Marriott met assist van R. Edwards Peterborough United 4-0
59' Wissel Lincoln City Wissel C. Kendall voor J. Garrick Lincoln City
59' Wissel Lincoln City Wissel T. Oakley-Boothe voor T. Bishop Lincoln City
61' Wissel Peterborough United Wissel J. Tomlinson voor H. Burrows Peterborough United
61' Wissel Peterborough United Wissel J. Knight voor N. Thompson Peterborough United
70' Wissel Peterborough United Wissel D. Ajiboye voor J. Ward Peterborough United
70' Wissel Peterborough United Wissel H. Kyprianou voor B. Thompson Peterborough United
81' Wissel Peterborough United Wissel J. Taylor voor J. Clarke-Harris Peterborough United
Video hoogtepunten en samenvatting Peterborough United - Lincoln City
Opstellingen Peterborough United - Lincoln City
De opstellingen van Peterborough United en Lincoln City zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Peterborough United gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Lincoln City zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.