Nabeschouwing Port Vale - Cheltenham Town (2-2) || League One 2022/2023

Zaterdag 3 september 2022 - 16:00 uur

In de League One 2022/2023 neemt Port Vale het zaterdag 3 september 2022 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Cheltenham Town. De wedstrijd wordt gespeeld in Vale Park in Stoke-on-Trent.

Via de Port Vale - Cheltenham Town live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Port Vale - Cheltenham Town (2-2)

De League One 2022/2023 wedstrijd tussen Port Vale en Cheltenham Town geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 2-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 24e minuut door D. NLundulu, waarmee Cheltenham Town met 0-1 de leiding nam. Port Vale kwam in de 37e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van A. Odubeko, die daarmee de stand op 1-1 zette. Via een eigen goal van T. Perry kwam Port Vale in de 40e minuut op een 2-1 voorsprong te staan.

In de slotfase van de wedstrijd viel dan toch nog de gelijkmaker voor Cheltenham Town nadat C. Brown in de 92e minuut wist te scoren en daarmee de stand op 2-2 zette. Uiteindelijk bleek dit het laatste doelpunt van de wedstrijd te zijn.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Port Vale - Cheltenham Town 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Port Vale - Cheltenham Town teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

24' Doelpunt Cheltenham Town Doelpunt D. NLundulu met assist van J. Olayinka Cheltenham Town 0-1
37' Doelpunt Port Vale Doelpunt A. Odubeko met assist van D. Worrall Port Vale 1-1
40' Eigen doelpunt Port Vale Eigen doelpunt T. Perry Port Vale 2-1
46' Wissel Cheltenham Town Wissel W. Ferry voor B. Williams Cheltenham Town
46' Wissel Cheltenham Town Wissel R. Broom voor J. Olayinka Cheltenham Town
68' Wissel Port Vale Wissel D. Jones voor M. Benning Port Vale
71' Wissel Cheltenham Town Wissel C. Norton voor G. Lloyd Cheltenham Town
81' Wissel Port Vale Wissel J. Wilson voor A. Odubeko Port Vale
85' Wissel Port Vale Wissel G. Massey voor D. Worrall Port Vale
85' Wissel Port Vale Wissel H. Charsley voor T. Pett Port Vale
88' Wissel Cheltenham Town Wissel D. Barkers voor T. Perry Cheltenham Town
88' Wissel Cheltenham Town Wissel C. Brown voor D. Adshead Cheltenham Town
92' Doelpunt Cheltenham Town Doelpunt C. Brown met assist van A. May Cheltenham Town 2-2
Video hoogtepunten en samenvatting Port Vale - Cheltenham Town
Opstellingen Port Vale - Cheltenham Town
De opstellingen van Port Vale en Cheltenham Town zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Port Vale gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en Cheltenham Town zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.