Nabeschouwing Port Vale - Ipswich Town (2-3) || League One 2022/2023

Dinsdag 25 oktober 2022 - 20:45 uur

In de League One 2022/2023 neemt Port Vale het dinsdag 25 oktober 2022 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Ipswich Town. De wedstrijd wordt gespeeld in Vale Park in Stoke-on-Trent.

Via de Port Vale - Ipswich Town live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Port Vale - Ipswich Town (2-3)

Het League One duel tussen Port Vale en Ipswich Town is onder leiding van scheidsrechter Andrew Kitchen geëindigd in een 2-3 overwinning voor Ipswich Town. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 34e minuut door F. Ladapo, waarmee Ipswich Town met 0-1 de leiding nam. Ipswich Town vergrootte in de 38e minuut de voorsprong nadat het via een goal van C. Humphreys op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 51e minuut wist Port Vale de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via G. Massey.

Na 47 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat N. Smith de 2-2 maakte voor Port Vale. Zo leek de wedstrijd te gaan eindigen in een gelijkspel. Het was uiteindelijk Ipswich Town dat in de 51e minuut toch nog langszij wist te komen, nadat F. Ladapo de 2-3 wist te scoren en hiermee tevens matchwinnaar werd.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Andrew Kitchen en eindigde de wedstrijd dus met een 2-3 stand in het voordeel van Ipswich Town.

LIVE Port Vale - Ipswich Town 2-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Port Vale - Ipswich Town teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

34' Doelpunt Ipswich Town Doelpunt F. Ladapo met assist van L. Davis Ipswich Town 0-1
38' Doelpunt Ipswich Town Doelpunt C. Humphreys met assist van D. Ball Ipswich Town 0-2
51' Doelpunt Port Vale Doelpunt G. Massey met assist van D. Worrall Port Vale 1-2
47' Doelpunt Port Vale Doelpunt N. Smith met assist van J. Wilson Port Vale 2-2
51' Doelpunt Ipswich Town Doelpunt F. Ladapo Ipswich Town 2-3
65' Wissel Ipswich Town Wissel T. John-Jules voor F. Ladapo Ipswich Town
65' Wissel Ipswich Town Wissel M. Harness voor C. Chaplin Ipswich Town
68' Wissel Port Vale Wissel D. Politic voor G. Massey Port Vale
68' Wissel Port Vale Wissel A. Odubeko voor J. Wilson Port Vale
68' Wissel Port Vale Wissel M. Benning voor C. Hall Port Vale
75' Wissel Ipswich Town Wissel R. Keogh voor G. Edmundson Ipswich Town
76' Wissel Ipswich Town Wissel K. Jackson voor K. Edwards Ipswich Town
84' Wissel Port Vale Wissel S. Robinson voor D. Worrall Port Vale
84' Wissel Port Vale Wissel D. Butterworth voor N. Smith Port Vale
93' Wissel Ipswich Town Wissel C. Burgess voor W. Burns Ipswich Town
Video hoogtepunten en samenvatting Port Vale - Ipswich Town
Opstellingen Port Vale - Ipswich Town
De opstellingen van Port Vale en Ipswich Town zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Port Vale gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en Ipswich Town zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.