Nabeschouwing Portsmouth - Oxford United (1-1) || League One 2022/2023

Dinsdag 25 oktober 2022 - 20:45 uur

In de League One 2022/2023 neemt Portsmouth het dinsdag 25 oktober 2022 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Oxford United. De wedstrijd wordt gespeeld in Fratton Park in Portsmouth.

Via de Portsmouth - Oxford United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Portsmouth - Oxford United (1-1)

De League One 2022/2023 wedstrijd tussen Portsmouth en Oxford United geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 16e minuut door K. Joseph, waarmee Oxford United met 0-1 de leiding nam. In de 72e minuut kreeg B. Bodin van Oxford United voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor Oxford United de resterende minuten met een man minder moest volbrengen. Dit bleek ook direct de ruststand te zijn, want er werd gedurende de eerste 45 minuten verder niet meer gescoord. In de tweede helft maakte C. Bishop namens Portsmouth in de 78e minuut de gelijkmaker, waarmee de spanning weer terug in de wedstrijd was.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Portsmouth - Oxford United 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Portsmouth - Oxford United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

16' Doelpunt Oxford United Doelpunt K. Joseph met assist van G. ODonkor Oxford United 0-1
41' Gele kaart Oxford United Gele kaart voor B. Bodin Oxford United
47' Gele kaart Portsmouth Gele kaart voor R. Curtis Portsmouth
46' Wissel Portsmouth Wissel M. Morrison voor S. Raggett Portsmouth
54' Wissel Portsmouth Wissel O. Dale voor D. Scarlett Portsmouth
55' Wissel Portsmouth Wissel J. Koroma voor R. Curtis Portsmouth
57' Wissel Oxford United Wissel T. Goodrham voor M. Browne Oxford United
65' Gele kaart Oxford United Gele kaart voor S. Findlay Oxford United
69' Gele kaart Oxford United Gele kaart voor G. ODonkor Oxford United
72' Tweede gele kaart Oxford United Tweede gele kaart voor B. Bodin Oxford United
73' Wissel Oxford United Wissel D. Anderson voor G. ODonkor Oxford United
78' Doelpunt Portsmouth Doelpunt C. Bishop Portsmouth 1-1
81' Wissel Oxford United Wissel S. Seddon voor K. Joseph Oxford United
82' Wissel Oxford United Wissel A. Gorrin voor C. Brannagan Oxford United
85' Gele kaart Oxford United Gele kaart voor T. Goodrham Oxford United
86' Wissel Portsmouth Wissel J. Pigott voor Z. Swanson Portsmouth
94' Wissel Portsmouth Wissel D. Hume voor R. Hackett-Fairchild Portsmouth
Video hoogtepunten en samenvatting Portsmouth - Oxford United
Opstellingen Portsmouth - Oxford United
De opstellingen van Portsmouth en Oxford United zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Portsmouth gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Oxford United zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.