Nabeschouwing Sheffield Wednesday - Forest Green Rovers (5-0) || League One 2022/2023

Zaterdag 27 augustus 2022 - 16:00 uur

In de League One 2022/2023 neemt Sheffield Wednesday het zaterdag 27 augustus 2022 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Forest Green Rovers. De wedstrijd wordt gespeeld in Hillsborough Stadium in Sheffield.

Via de Sheffield Wednesday - Forest Green Rovers live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sheffield Wednesday - Forest Green Rovers (5-0)

Het League One duel tussen Sheffield Wednesday en Forest Green Rovers is onder leiding van scheidsrechter Simon Mather geëindigd in een 5-0 overwinning voor Sheffield Wednesday. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 4-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 5-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 12e minuut door J. Windass, waarmee Sheffield Wednesday met 1-0 de leiding nam. Sheffield Wednesday vergrootte in de 19e minuut de voorsprong nadat het via een goal van B. Bannan op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 31e minuut volgde een derde treffer van Sheffield Wednesday, waarmee L. Palmer zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Ook na de derde treffer nam Sheffield Wednesday geen gas terug, waardoor in de 46e minuut de 4-0 volgde die op naam kwam van L. Gregory. In de 56e werkte D. Bernard de bal ongelukkig in het eigen doel, waardoor de stand op 5-0 kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Simon Mather en eindigde de wedstrijd dus met een 5-0 stand in het voordeel van Sheffield Wednesday.

LIVE Sheffield Wednesday - Forest Green Rovers 5-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sheffield Wednesday - Forest Green Rovers teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

12' Doelpunt Sheffield Wednesday Doelpunt J. Windass Sheffield Wednesday 1-0
19' Doelpunt Sheffield Wednesday Doelpunt B. Bannan Sheffield Wednesday 2-0
31' Doelpunt Sheffield Wednesday Doelpunt L. Palmer Sheffield Wednesday 3-0
37' Gele kaart Forest Green Rovers Gele kaart voor C. OKeeffe Forest Green Rovers
37' Gele kaart Sheffield Wednesday Gele kaart voor M. Johnson Sheffield Wednesday
46' Doelpunt Sheffield Wednesday Doelpunt L. Gregory Sheffield Wednesday 4-0
56' Eigen doelpunt Sheffield Wednesday Eigen doelpunt D. Bernard Sheffield Wednesday 5-0
57' Wissel Forest Green Rovers Wissel R. Hendry voor B. Stevenson Forest Green Rovers
58' Wissel Forest Green Rovers Wissel J. March voor J. Matt Forest Green Rovers
58' Wissel Forest Green Rovers Wissel O. Casey voor K. McAllister Forest Green Rovers
65' Wissel Forest Green Rovers Wissel A. Little voor R. Brown Forest Green Rovers
69' Wissel Sheffield Wednesday Wissel M. Wilks voor J. Windass Sheffield Wednesday
69' Wissel Sheffield Wednesday Wissel D. Adeniran voor B. Bannan Sheffield Wednesday
69' Wissel Sheffield Wednesday Wissel C. Paterson voor L. Gregory Sheffield Wednesday
73' Gele kaart Forest Green Rovers Gele kaart voor B. Cargill Forest Green Rovers
80' Wissel Forest Green Rovers Wissel J. Jones voor C. OKeeffe Forest Green Rovers
80' Wissel Sheffield Wednesday Wissel W. Vaulks voor T. Bakinson Sheffield Wednesday
83' Wissel Sheffield Wednesday Wissel J. Brown voor M. Johnson Sheffield Wednesday
85' Gele kaart Forest Green Rovers Gele kaart voor D. Davis Forest Green Rovers
Video hoogtepunten en samenvatting Sheffield Wednesday - Forest Green Rovers
Opstellingen Sheffield Wednesday - Forest Green Rovers
De opstellingen van Sheffield Wednesday en Forest Green Rovers zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sheffield Wednesday gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en Forest Green Rovers zal beginnen in een 5-3-2 opstelling.