Nabeschouwing Blackpool - Barnsley (3-2) || League One 2023/2024

Zaterdag 20 april 2024 - 16:00 uur

In de League One 2023/2024 neemt Blackpool het zaterdag 20 april 2024 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Barnsley. De wedstrijd wordt gespeeld in Bloomfield Road in Blackpool.

Via de Blackpool - Barnsley live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Blackpool - Barnsley (3-2)

Het League One duel tussen Blackpool en Barnsley is onder leiding van scheidsrechter Sunny Sukhvir Gill geëindigd in een 3-2 overwinning voor Blackpool. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 12e minuut door Sonny Carey, waarmee Blackpool met 1-0 de leiding nam. Blackpool vergrootte in de 48e minuut de voorsprong nadat het via een goal van James Husband op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 47e minuut volgde een derde treffer van Blackpool, waarmee Hayden Coulson zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Na 67 minuten deed John McAtee iets terug door de aansluitingstreffer te maken, waarmee de achterstand van Barnsley werd verkleind tot 3-1. Zo leek de wedstrijd te gaan eindigen in een gelijkspel. Het was uiteindelijk Barnsley dat in de 94e minuut toch nog langszij wist te komen, nadat Adam Phillips de 3-2 wist te scoren en hiermee tevens matchwinnaar werd.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Sunny Sukhvir Gill bij een 3-2 eindstand in het voordeel van Blackpool.

LIVE Blackpool - Barnsley 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Blackpool - Barnsley teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Gele kaart Barnsley Gele kaart voor Herbie Kane Barnsley
12' Doelpunt Blackpool Doelpunt Sonny Carey met assist van Karamoko Dembélé Blackpool 1-0
48' Doelpunt Blackpool Doelpunt James Husband met assist van Karamoko Dembélé Blackpool 2-0
46' Wissel Barnsley Wissel Sam Cosgrove voor C. Grant Barnsley
47' Doelpunt Blackpool Doelpunt Hayden Coulson Blackpool 3-0
57' Wissel Barnsley Wissel Fábio Jaló voor Barry Cotter Barnsley
57' Wissel Barnsley Wissel Corey OKeeffe voor Nicky Cadden Barnsley
63' Gele kaart Blackpool Gele kaart voor Hayden Coulson Blackpool
67' Doelpunt Barnsley Doelpunt John McAtee Barnsley 3-1
69' Gele kaart Blackpool Gele kaart voor Karamoko Dembélé Blackpool
72' Wissel Blackpool Wissel Oliver Norburn  voor Shayne Lavery Blackpool
75' Wissel Barnsley Wissel Aiden Marsh voor Devante Cole Barnsley
82' Wissel Blackpool Wissel Matty Virtue voor George Byers Blackpool
82' Wissel Blackpool Wissel Jordan Lawrence-Gabriel voor Hayden Coulson Blackpool
84' Gele kaart Barnsley Gele kaart voor Adam Phillips Barnsley
94' Doelpunt Barnsley Doelpunt Adam Phillips Barnsley 3-2
96' Gele kaart Barnsley Gele kaart voor Jordan Williams Barnsley
90' Wissel Blackpool Wissel Kyle Joseph voor Karamoko Dembélé Blackpool
90' Wissel Blackpool Wissel Kylian Kouassi voor Jake Beesley Blackpool
Video hoogtepunten en samenvatting Blackpool - Barnsley
Opstellingen Blackpool - Barnsley
De opstellingen van Blackpool en Barnsley zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Blackpool gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Barnsley zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.