Nabeschouwing Bristol Rovers - Barnsley (1-1) || League One 2023/2024

Zaterdag 12 augustus 2023 - 16:00 uurIn de League One 2023/2024 neemt Bristol Rovers het zaterdag 12 augustus 2023 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Barnsley. De wedstrijd wordt gespeeld in Memorial Stadium in Seattle.

Via de Bristol Rovers - Barnsley live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bristol Rovers - Barnsley (1-1)

De League One 2023/2024 wedstrijd tussen Bristol Rovers en Barnsley geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Bristol Rovers - Barnsley
Goals
1
1
LIVE Bristol Rovers - Barnsley 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bristol Rovers - Barnsley teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Bristol Rovers - Barnsley
Opstellingen Bristol Rovers - Barnsley

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Bristol Rovers - Barnsley

Bristol Rovers en Barnsley treffen elkaar in de 2e speelronde van de League One van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Carl Brook en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Bristol Rovers en Barnsley in de League One vond plaats op 4 maart 2023 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 4 duels tussen beide teams is Barnsley favoriet. 2 keer wist de ploeg van Bristol Rovers te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Bristol Rovers. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Bristol Rovers 1
Winst Barnsley 2
Gelijkspel 1
Totaal 4

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Bristol Rovers op een 13e positie staat, terwijl we Barnsley terugvinden op de 1e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Bristol Rovers - Barnsley Opstelling Bristol Rovers Opstelling Barnsley Live Bristol Rovers - Barnsley Live Bristol Rovers - Barnsley kijken Bristol Rovers - Barnsley kijken Live Bristol Rovers - Barnsley stream Bristol Rovers - Barnsley Fox Sports Nabeschouwing Bristol Rovers - Barnsley Uitslag Bristol Rovers - Barnsley Statistieken Bristol Rovers - Barnsley League One 2023/2024 Bristol Rovers - Barnsley wedden Bristol Rovers - Barnsley gokken Bristol Rovers - Barnsley Unibet