Nabeschouwing Burton Albion - Oxford United (0-4) || League One 2023/2024

Zaterdag 6 april 2024 - 16:00 uur

In de League One 2023/2024 neemt Burton Albion het zaterdag 6 april 2024 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Oxford United. De wedstrijd wordt gespeeld in Pirelli Stadium in Burton-upon-Trent.

Via de Burton Albion - Oxford United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Burton Albion - Oxford United (0-4)

Het League One duel tussen Burton Albion en Oxford United is onder leiding van scheidsrechter Will Finnie geëindigd in een 0-4 overwinning voor Oxford United. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 24e minuut door Mark Harris, waarmee Oxford United met 0-1 de leiding nam. Oxford United vergrootte in de 57e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Mark Harris op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 62e minuut volgde een derde treffer van Oxford United, waarmee Josh Murphy zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

Er volgde tenslotte ook nog een vierde en laatste treffer voor Oxford United in de 69e minuut, nadat James Henry de 0-4 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 0-4 winst voor Oxford United.

LIVE Burton Albion - Oxford United 0-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Burton Albion - Oxford United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

24' Doelpunt Oxford United Doelpunt Mark Harris Oxford United 0-1
34' Wissel Oxford United Wissel Josh McEachran voor Cameron Brannagan Oxford United
50' Gele kaart Burton Albion Gele kaart voor Joe Powell Burton Albion
53' Wissel Burton Albion Wissel Mustapha Carayol voor Tolaji Bola Burton Albion
53' Wissel Burton Albion Wissel Bobby Kamwa voor Ciaran Gilligan Burton Albion
53' Wissel Burton Albion Wissel D. Scott voor Ademola Ola-Adebomi Burton Albion
57' Doelpunt Oxford United Doelpunt Mark Harris met assist van Josh Murphy Oxford United 0-2
62' Doelpunt Oxford United Doelpunt Josh Murphy met assist van Mark Harris Oxford United 0-3
66' Wissel Oxford United Wissel Marcus Browne voor Mark Harris Oxford United
66' Wissel Oxford United Wissel James Henry voor Rúben Rodrigues Oxford United
66' Wissel Oxford United Wissel Billy Bodin voor Tyler Goodrham Oxford United
69' Doelpunt Oxford United Doelpunt James Henry met assist van Billy Bodin Oxford United 0-4
74' Wissel Burton Albion Wissel Rekeem Harper voor Mark Helm Burton Albion
80' Wissel Oxford United Wissel F. Stevens voor Josh Murphy Oxford United
83' Gele kaart Burton Albion Gele kaart voor John Brayford  Burton Albion
Video hoogtepunten en samenvatting Burton Albion - Oxford United
Opstellingen Burton Albion - Oxford United
De opstellingen van Burton Albion en Oxford United zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Burton Albion gaat aantreden in een 5-3-2 formatie en Oxford United zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.