Nabeschouwing Cheltenham Town - Bolton Wanderers (0-3) || League One 2023/2024

Zaterdag 12 augustus 2023 - 16:00 uurIn de League One 2023/2024 neemt Cheltenham Town het zaterdag 12 augustus 2023 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Bolton Wanderers. De wedstrijd wordt gespeeld in Jonny-Rocks Stadium in Cheltenham.

Via de Cheltenham Town - Bolton Wanderers live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Cheltenham Town - Bolton Wanderers (0-3)

Het League One duel tussen Cheltenham Town en Bolton Wanderers is onder leiding van scheidsrechter David Rock geëindigd in een 0-3 overwinning voor Bolton Wanderers. Na 45 minuten stond er een 0-3 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Wedstrijdstatistieken Cheltenham Town - Bolton Wanderers
LIVE Cheltenham Town - Bolton Wanderers 0-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Cheltenham Town - Bolton Wanderers teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Cheltenham Town - Bolton Wanderers
Opstellingen Cheltenham Town - Bolton Wanderers

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Cheltenham Town - Bolton Wanderers

Cheltenham Town en Bolton Wanderers treffen elkaar in de 2e speelronde van de League One van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter David Rock en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Cheltenham Town en Bolton Wanderers in de League One vond plaats op 4 februari 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Bolton Wanderers. Op basis van de afgelopen 4 duels tussen beide teams is Bolton Wanderers favoriet. 2 keer wist de ploeg van Cheltenham Town te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Cheltenham Town. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Cheltenham Town 1
Winst Bolton Wanderers 2
Gelijkspel 1
Totaal 4

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Cheltenham Town op een 15e positie staat, terwijl we Bolton Wanderers terugvinden op de 2e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Cheltenham Town - Bolton Wanderers Opstelling Cheltenham Town Opstelling Bolton Wanderers Live Cheltenham Town - Bolton Wanderers Live Cheltenham Town - Bolton Wanderers kijken Cheltenham Town - Bolton Wanderers kijken Live Cheltenham Town - Bolton Wanderers stream Cheltenham Town - Bolton Wanderers Fox Sports Nabeschouwing Cheltenham Town - Bolton Wanderers Uitslag Cheltenham Town - Bolton Wanderers Statistieken Cheltenham Town - Bolton Wanderers League One 2023/2024 Cheltenham Town - Bolton Wanderers wedden Cheltenham Town - Bolton Wanderers gokken Cheltenham Town - Bolton Wanderers Unibet