Nabeschouwing Cheltenham Town - Peterborough United (2-0) || League One 2023/2024

Dinsdag 23 april 2024 - 20:45 uur

In de League One 2023/2024 neemt Cheltenham Town het dinsdag 23 april 2024 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Peterborough United. De wedstrijd wordt gespeeld in Jonny-Rocks Stadium in Cheltenham.

Via de Cheltenham Town - Peterborough United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Cheltenham Town - Peterborough United (2-0)

Het League One duel tussen Cheltenham Town en Peterborough United is onder leiding van scheidsrechter Edward Duckworth geëindigd in een 2-0 overwinning voor Cheltenham Town. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 11e minuut door Joe Nuttall, waarmee Cheltenham Town met 1-0 de leiding nam. Cheltenham Town vergrootte in de 21e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Matty Taylor op een 2-0 voorsprong kwam te staan.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met een 2-0 stand in het voordeel van Cheltenham Town.

LIVE Cheltenham Town - Peterborough United 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Cheltenham Town - Peterborough United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Doelpunt Cheltenham Town Doelpunt Joe Nuttall Cheltenham Town 1-0
21' Doelpunt Cheltenham Town Doelpunt Matty Taylor met assist van Lewis Freestone Cheltenham Town 2-0
52' Wissel Peterborough United Wissel C. OConnell voor Ryan De Havilland Peterborough United
56' Wissel Peterborough United Wissel P. Aderoju voor Ricky-Jade Jones Peterborough United
72' Wissel Peterborough United Wissel J. Wakeling voor J. Dornelly Peterborough United
74' Gele kaart Cheltenham Town Gele kaart voor Matty Taylor Cheltenham Town
79' Wissel Cheltenham Town Wissel Jordan Thomas voor Matty Taylor Cheltenham Town
86' Wissel Cheltenham Town Wissel Tom Bradbury voor Lewis Freestone Cheltenham Town
92' Wissel Cheltenham Town Wissel James Olayinka voor Liam Sercombe Cheltenham Town
92' Wissel Cheltenham Town Wissel Ben Williams voor Will Ferry Cheltenham Town
Video hoogtepunten en samenvatting Cheltenham Town - Peterborough United
Opstellingen Cheltenham Town - Peterborough United
De opstellingen van Cheltenham Town en Peterborough United zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Cheltenham Town gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Peterborough United zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Cheltenham Town - Peterborough United

Cheltenham Town en Peterborough United treffen elkaar in de 40e speelronde van de League One van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Edward Duckworth en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Cheltenham Town en Peterborough United in de League One vond plaats op 19 september 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Peterborough United. Op basis van de afgelopen 5 duels tussen beide teams is Peterborough United favoriet. 3 keer wist de ploeg van Cheltenham Town te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Cheltenham Town. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Cheltenham Town 1
Winst Peterborough United 3
Totaal 5

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Cheltenham Town op een 21e positie staat, terwijl we Peterborough United terugvinden op de 4e plaats.