Nabeschouwing Lincoln City - Cambridge United (6-0) || League One 2023/2024

Dinsdag 12 maart 2024 - 20:45 uur

In de League One 2023/2024 neemt Lincoln City het dinsdag 12 maart 2024 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Cambridge United. De wedstrijd wordt gespeeld in LNER Stadium in Lincoln.

Via de Lincoln City - Cambridge United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lincoln City - Cambridge United (6-0)

Het League One duel tussen Lincoln City en Cambridge United is onder leiding van scheidsrechter Scott Oldham geëindigd in een 6-0 overwinning voor Lincoln City. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 6-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Lincoln City kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 3e minuut, dankzij een goal van Jack Moylan. Lincoln City vergrootte in de 25e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Jack Moylan op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 48e minuut volgde een derde treffer van Lincoln City, waarmee Joe Taylor zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Ook na de derde treffer nam Lincoln City geen gas terug, waardoor in de 74e minuut de 4-0 volgde die op naam kwam van Joe Taylor. De 5-0 voor Lincoln City volgde even later in de 85e minuut nadat Timothy Eyoma namens zijn team opnieuw wist te scoren. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord in de 86e minuut en kwam op naam te staan van Lincoln City speler Dylan Duffy, die daarmee tekende voor de 6-0.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Scott Oldham bij een 6-0 eindstand in het voordeel van Lincoln City, dat daarmee een zeer ruime overwinning boekte.

LIVE Lincoln City - Cambridge United 6-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lincoln City - Cambridge United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Doelpunt Lincoln City Doelpunt Jack Moylan met assist van Lasse Sörensen Lincoln City 1-0
22' Wissel Lincoln City Wissel Jovon Makama voor Ben House Lincoln City
25' Doelpunt Lincoln City Doelpunt Jack Moylan met assist van Ethan Erhahon Lincoln City 2-0
48' Doelpunt Lincoln City Doelpunt Joe Taylor met assist van Daniel Mandroiu Lincoln City 3-0
51' Wissel Cambridge United Wissel Sullay Kaikai voor Jack Lankester Cambridge United
56' Wissel Lincoln City Wissel Adam Jackson voor Alex Mitchell Lincoln City
68' Wissel Cambridge United Wissel Macauley Bonne voor Liam Bennett Cambridge United
71' Wissel Lincoln City Wissel Teddy Bishop voor Daniel Mandroiu Lincoln City
71' Wissel Lincoln City Wissel Dylan Duffy voor Reeco Hackett Lincoln City
71' Wissel Lincoln City Wissel Timothy Eyoma voor Lasse Sörensen Lincoln City
74' Doelpunt Lincoln City Doelpunt Joe Taylor met assist van Jack Moylan Lincoln City 4-0
80' Wissel Cambridge United Wissel Adam May voor Jordan Cousins Cambridge United
80' Gele kaart Cambridge United Gele kaart voor Danny Andrew Cambridge United
83' Gele kaart Cambridge United Gele kaart voor James Brophy Cambridge United
85' Doelpunt Lincoln City Doelpunt Timothy Eyoma met assist van Teddy Bishop Lincoln City 5-0
86' Doelpunt Lincoln City Doelpunt Dylan Duffy Lincoln City 6-0
91' Gele kaart Lincoln City Gele kaart voor Dylan Duffy Lincoln City
97' Gele kaart Lincoln City Gele kaart voor Joe Taylor Lincoln City
Video hoogtepunten en samenvatting Lincoln City - Cambridge United
Opstellingen Lincoln City - Cambridge United
De opstellingen van Lincoln City en Cambridge United zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Lincoln City gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Cambridge United zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.