Nabeschouwing Lincoln City - Reading (1-1) || League One 2023/2024

Zaterdag 16 december 2023 - 16:00 uur

In de League One 2023/2024 neemt Lincoln City het zaterdag 16 december 2023 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Reading. De wedstrijd wordt gespeeld in LNER Stadium in Lincoln.

Via de Lincoln City - Reading live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lincoln City - Reading (1-1)

De League One 2023/2024 wedstrijd tussen Lincoln City en Reading geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Een ongelukkig eerste eigen doelpunt van Nelson Abbey zette Lincoln City op een 1-0 voorsprong in de 3e minuut van de wedstrijd. In de 23e minuut moest Rubén Sellés Salvador van het veld vertrekken nadat scheidsrechter Robert Madley een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Reading verder met een speler minder. Dit bleek ook direct de ruststand te zijn, want er werd gedurende de eerste 45 minuten verder niet meer gescoord. In de tweede helft maakte Harvey Knibbs namens Reading in de 56e minuut de gelijkmaker, waarmee de spanning weer terug in de wedstrijd was.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Lincoln City - Reading 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lincoln City - Reading teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Eigen doelpunt Lincoln City Eigen doelpunt Nelson Abbey Lincoln City 1-0
22' Gele kaart Reading Gele kaart voor Nelson Abbey Reading
23' Rode kaart Reading Rode kaart voor Rubén Sellés Salvador Reading
38' Gele kaart Lincoln City Gele kaart voor Dylan Duffy Lincoln City
41' Gele kaart Lincoln City Gele kaart voor Lukas Jensen Lincoln City
46' Wissel Lincoln City Wissel Alistair Smith voor Dylan Duffy Lincoln City
56' Doelpunt Reading Doelpunt Harvey Knibbs met assist van Jeriel Dorsett Reading 1-1
64' Wissel Reading Wissel Ben Elliott voor Paul Mukairu Reading
64' Wissel Reading Wissel Charlie Savage voor Michael Craig Reading
73' Wissel Lincoln City Wissel Jack Vale voor Jovon Makama Lincoln City
75' Gele kaart Reading Gele kaart voor Harvey Knibbs Reading
75' Gele kaart Reading Gele kaart voor Andy Yiadom Reading
78' Wissel Lincoln City Wissel Hakeeb Adelakun voor Teddy Bishop Lincoln City
90' Wissel Reading Wissel Amadou Salif Mbengue voor Jeriel Dorsett Reading
93' Gele kaart Lincoln City Gele kaart voor Ethan Hamilton Lincoln City
Video hoogtepunten en samenvatting Lincoln City - Reading
Opstellingen Lincoln City - Reading
De opstellingen van Lincoln City en Reading zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Lincoln City gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en Reading zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.