Nabeschouwing Oxford United - Peterborough United (1-0) || League One 2023/2024

Zaterdag 4 mei 2024 - 20:45 uur

In de League One 2023/2024 neemt Oxford United het zaterdag 4 mei 2024 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Peterborough United. De wedstrijd wordt gespeeld in The Kassam Stadium in Oxford.

Via de Oxford United - Peterborough United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Oxford United - Peterborough United (1-0)

Het League One duel tussen Oxford United en Peterborough United is onder leiding van scheidsrechter Lewis Smith geëindigd in een 1-0 overwinning voor Oxford United. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 53e minuut door Elliott Moore , waarmee Oxford United met 1-0 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Peterborough United dat het doel van de tegenstander meerdere keren onder vuur nam. De verschillende doelpogingen zouden echter geen treffer meer opleveren voor de bezoekers.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Oxford United uiteindelijk een bescheiden 1-0 overwinning wist te boeken.

LIVE Oxford United - Peterborough United 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Oxford United - Peterborough United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

30' Gele kaart Oxford United Gele kaart voor Rúben Rodrigues Oxford United
44' Gele kaart Oxford United Gele kaart voor Joe Bennett Oxford United
46' Wissel Peterborough United Wissel Kwame Poku voor David Ajiboye Peterborough United
53' Doelpunt Oxford United Doelpunt Elliott Moore  met assist van Cameron Brannagan Oxford United 1-0
59' Wissel Peterborough United Wissel Ricky-Jade Jones voor M. Mothersille Peterborough United
71' Wissel Oxford United Wissel Marcus Browne voor Owen Dale Oxford United
71' Wissel Oxford United Wissel Josh McEachran voor Rúben Rodrigues Oxford United
77' Wissel Oxford United Wissel Billy Bodin voor Tyler Goodrham Oxford United
77' Gele kaart Peterborough United Gele kaart voor Ephron Mason-Clark Peterborough United
93' Gele kaart Peterborough United Gele kaart voor J. Katongo Peterborough United
Video hoogtepunten en samenvatting Oxford United - Peterborough United
Opstellingen Oxford United - Peterborough United
De opstellingen van Oxford United en Peterborough United zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Oxford United gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Peterborough United zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.