Nabeschouwing Stevenage - Cheltenham Town (2-1) || League One 2023/2024

Zaterdag 27 april 2024 - 13:30 uur

In de League One 2023/2024 neemt Stevenage het zaterdag 27 april 2024 om 13:30 uur in eigen huis op tegen Cheltenham Town. De wedstrijd wordt gespeeld in The Lamex Stadium in Stevenage.

Via de Stevenage - Cheltenham Town live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Stevenage - Cheltenham Town (2-1)

Het League One duel tussen Stevenage en Cheltenham Town is onder leiding van scheidsrechter Lee Swabey geëindigd in een 2-1 overwinning voor Stevenage. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 46 minuten. Kane Hemmings maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Stevenage vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. Cheltenham Town kwam in de 53e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Matty Taylor, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 90e minuut zette Nick Freeman zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Stevenage de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Lee Swabey, waardoor Stevenage dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Stevenage - Cheltenham Town 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Stevenage - Cheltenham Town teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

27' Wissel Cheltenham Town Wissel Jamie Pardington voor Luke Southwood Cheltenham Town
48' Gele kaart Cheltenham Town Gele kaart voor Joe Nuttall Cheltenham Town
46' Penalty Stevenage Penalty Kane Hemmings Stevenage 1-0
46' Wissel Cheltenham Town Wissel Jordan Thomas voor Liam Kinsella Cheltenham Town
50' Gele kaart Stevenage Gele kaart voor Jordan Roberts Stevenage
51' Gele kaart Cheltenham Town Gele kaart voor Jordan Thomas Cheltenham Town
53' Doelpunt Cheltenham Town Doelpunt Matty Taylor met assist van Will Ferry Cheltenham Town 1-1
54' Wissel Stevenage Wissel Nick Freeman voor Elliott List Stevenage
68' Wissel Cheltenham Town Wissel Aidan Keena voor Joe Nuttall Cheltenham Town
68' Wissel Cheltenham Town Wissel James Olayinka voor Elliot Bonds Cheltenham Town
68' Wissel Stevenage Wissel Aaron Pressley voor Kane Hemmings Stevenage
74' Gele kaart Stevenage Gele kaart voor Ben Thompson Stevenage
82' Wissel Cheltenham Town Wissel Jack Shepherd voor Will Ferry Cheltenham Town
84' Gele kaart Cheltenham Town Gele kaart voor Jack Shepherd Cheltenham Town
90' Doelpunt Stevenage Doelpunt Nick Freeman met assist van Jordan Roberts Stevenage 2-1
94' Wissel Stevenage Wissel Harrison Smith voor Jordan Roberts Stevenage
Video hoogtepunten en samenvatting Stevenage - Cheltenham Town
Opstellingen Stevenage - Cheltenham Town
De opstellingen van Stevenage en Cheltenham Town zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Stevenage gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en Cheltenham Town zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.