Nabeschouwing Stevenage - Exeter City (1-1) || League One 2023/2024

Zaterdag 16 december 2023 - 16:00 uur

In de League One 2023/2024 neemt Stevenage het zaterdag 16 december 2023 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Exeter City. De wedstrijd wordt gespeeld in The Lamex Stadium in Stevenage.

Via de Stevenage - Exeter City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Stevenage - Exeter City (1-1)

De League One 2023/2024 wedstrijd tussen Stevenage en Exeter City geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste opvallende moment van de wedstrijd was de rode kaart voor Jack Aitchison van Exeter City. Na een tweede gele kaart te hebben gekregen moest deze in de 43e minuut het veld moest verlaten. De eerste goal viel pas in de tweede helft, na 46 minuten was het Carl Piergianni die Stevenage op een 1-0 voorsprong zette. Dit bleek ook direct de ruststand te zijn, want er werd gedurende de eerste 45 minuten verder niet meer gescoord. In de tweede helft maakte Yanic Wildschut namens Exeter City in de 47e minuut de gelijkmaker, waarmee de spanning weer terug in de wedstrijd was.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Stevenage - Exeter City 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Stevenage - Exeter City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

23' Gele kaart Exeter City Gele kaart voor Jack Aitchison Exeter City
24' Gele kaart Exeter City Gele kaart voor Gary Caldwell Exeter City
43' Tweede gele kaart Exeter City Tweede gele kaart voor Jack Aitchison Exeter City
44' Gele kaart Exeter City Gele kaart voor Kyle Taylor Exeter City
46' Doelpunt Stevenage Doelpunt Carl Piergianni met assist van Dan Sweeney Stevenage 1-0
46' Wissel Exeter City Wissel Yanic Wildschut voor Kyle Taylor Exeter City
46' Gele kaart Exeter City Gele kaart voor Pierce Sweeney Exeter City
47' Doelpunt Exeter City Doelpunt Yanic Wildschut met assist van Dion Rankine Exeter City 1-1
53' Gele kaart Stevenage Gele kaart voor Dan Butler Stevenage
59' Wissel Stevenage Wissel Jordan Roberts voor Nick Freeman Stevenage
64' Gele kaart Exeter City Gele kaart voor Viljami Sinisalo Exeter City
68' Wissel Exeter City Wissel Harry Kite voor Dion Rankine Exeter City
74' Gele kaart Exeter City Gele kaart voor Ilmari Niskanen Exeter City
76' Wissel Stevenage Wissel Harvey White voor Jake Forster-Caskey Stevenage
77' Wissel Stevenage Wissel Elliott List voor Kane Hemmings Stevenage
86' Wissel Exeter City Wissel Tom Carroll voor Reece Cole Exeter City
89' Wissel Exeter City Wissel Sonny Cox voor Yanic Wildschut Exeter City
Video hoogtepunten en samenvatting Stevenage - Exeter City
Opstellingen Stevenage - Exeter City
De opstellingen van Stevenage en Exeter City zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Stevenage gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en Exeter City zal beginnen in een 4-5-1 opstelling.