Nabeschouwing Stevenage - Northampton Town (3-0) || League One 2023/2024

Dinsdag 26 december 2023 - 16:00 uur

In de League One 2023/2024 neemt Stevenage het dinsdag 26 december 2023 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Northampton Town. De wedstrijd wordt gespeeld in The Lamex Stadium in Stevenage.

Via de Stevenage - Northampton Town live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Stevenage - Northampton Town (3-0)

Het League One duel tussen Stevenage en Northampton Town is onder leiding van scheidsrechter Will Finnie geëindigd in een 3-0 overwinning voor Stevenage. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Stevenage kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 2e minuut, dankzij een goal van Jamie Reid. Stevenage vergrootte in de 42e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Jordan Roberts op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 67e minuut volgde een derde treffer van Stevenage, waarmee Elliott List zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette. Daar zou het uiteindelijk ook bij blijven.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Will Finnie, waardoor Stevenage dankzij een 3-0 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Stevenage - Northampton Town 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Stevenage - Northampton Town teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

2' Doelpunt Stevenage Doelpunt Jamie Reid met assist van Elliott List Stevenage 1-0
23' Wissel Northampton Town Wissel Tyreece Simpson voor Sam Sherring Northampton Town
42' Doelpunt Stevenage Doelpunt Jordan Roberts met assist van Dan Butler Stevenage 2-0
52' Gele kaart Northampton Town Gele kaart voor Jack Sowerby Northampton Town
57' Wissel Northampton Town Wissel William Hondermarck voor Jack Sowerby Northampton Town
57' Wissel Northampton Town Wissel Akinwale Odimayo voor Jordan Willis Northampton Town
67' Doelpunt Stevenage Doelpunt Elliott List met assist van Finley Burns Stevenage 3-0
79' Wissel Northampton Town Wissel Emmanuel Monthe voor Jon Guthrie Northampton Town
79' Wissel Northampton Town Wissel Danny Hylton voor Kieron Bowie Northampton Town
92' Wissel Stevenage Wissel Kane Hemmings voor Elliott List Stevenage
92' Wissel Stevenage Wissel Alex MacDonald voor Jordan Roberts Stevenage
95' Wissel Stevenage Wissel Jake Forster-Caskey voor Finley Burns Stevenage
92' Wissel Stevenage Wissel Ben Thompson voor Louis Thompson Stevenage
93' Wissel Stevenage Wissel Aaron Pressley voor Jamie Reid Stevenage
Video hoogtepunten en samenvatting Stevenage - Northampton Town
Opstellingen Stevenage - Northampton Town
De opstellingen van Stevenage en Northampton Town zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Stevenage gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Northampton Town zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.