Nabeschouwing Wigan Athletic - Bristol Rovers (2-0) || League One 2023/2024

Zaterdag 27 april 2024 - 13:30 uur

In de League One 2023/2024 neemt Wigan Athletic het zaterdag 27 april 2024 om 13:30 uur in eigen huis op tegen Bristol Rovers. De wedstrijd wordt gespeeld in The DW Stadium in Wigan.

Via de Wigan Athletic - Bristol Rovers live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Wigan Athletic - Bristol Rovers (2-0)

Het League One duel tussen Wigan Athletic en Bristol Rovers is onder leiding van scheidsrechter Marc Edwards geëindigd in een 2-0 overwinning voor Wigan Athletic. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 30e minuut door Josh Magennis, waarmee Wigan Athletic met 1-0 de leiding nam. Wigan Athletic vergrootte in de 48e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Jonny Smith op een 2-0 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Wigan Athletic.

LIVE Wigan Athletic - Bristol Rovers 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Wigan Athletic - Bristol Rovers teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

30' Doelpunt Wigan Athletic Doelpunt Josh Magennis met assist van L. Chambers Wigan Athletic 1-0
46' Wissel Wigan Athletic Wissel Jason Kerr voor L. Morrison Wigan Athletic
48' Doelpunt Wigan Athletic Doelpunt Jonny Smith met assist van Matt Smith Wigan Athletic 2-0
52' Wissel Bristol Rovers Wissel Kamil Conteh voor Brandon Aguilera Bristol Rovers
60' Wissel Wigan Athletic Wissel Martial Godo voor Jonny Smith Wigan Athletic
60' Wissel Wigan Athletic Wissel Chris Sze voor Callum McManaman Wigan Athletic
67' Wissel Bristol Rovers Wissel J. Connolly voor L. Hoole Bristol Rovers
67' Wissel Bristol Rovers Wissel L. McCormick voor J. Rossiter Bristol Rovers
69' Wissel Wigan Athletic Wissel Scott Smith voor Steven Sessegnon Wigan Athletic
70' Wissel Wigan Athletic Wissel Charlie Kelman voor Josh Magennis Wigan Athletic
78' Wissel Bristol Rovers Wissel H. Vaughan voor J. Brown Bristol Rovers
78' Wissel Bristol Rovers Wissel K. Shaw voor L. Thomas Bristol Rovers
82' Gele kaart Bristol Rovers Gele kaart voor L. McCormick Bristol Rovers
Video hoogtepunten en samenvatting Wigan Athletic - Bristol Rovers
Opstellingen Wigan Athletic - Bristol Rovers
De opstellingen van Wigan Athletic en Bristol Rovers zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Wigan Athletic gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Bristol Rovers zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Wigan Athletic - Bristol Rovers

Wigan Athletic en Bristol Rovers treffen elkaar in de 46e speelronde van de League One van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Marc Edwards en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Wigan Athletic en Bristol Rovers in de League One vond plaats op 23 september 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Bristol Rovers. Op basis van de afgelopen 5 duels tussen beide ploegen is Wigan Athletic favoriet. De thuisploeg wist 2 keer te winnen, terwijl Bristol Rovers slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Wigan Athletic 2
Winst Bristol Rovers 1
Totaal 5

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Wigan Athletic op een 13e positie staat, terwijl we Bristol Rovers terugvinden op de 15e plaats.