Nabeschouwing Wycombe Wanderers - Port Vale (1-1) || League One 2023/2024

Zaterdag 23 december 2023 - 16:00 uur

In de League One 2023/2024 neemt Wycombe Wanderers het zaterdag 23 december 2023 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Port Vale. De wedstrijd wordt gespeeld in Adams Park in High Wycombe.

Via de Wycombe Wanderers - Port Vale live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Wycombe Wanderers - Port Vale (1-1)

De League One 2023/2024 wedstrijd tussen Wycombe Wanderers en Port Vale geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 51e minuut door Kieran Sadlier, waarmee Wycombe Wanderers met 1-0 de leiding nam. Lange tijd leek het erop dat Port Vale het duel zou gaan verliezen, tot laat in de wedstrijd. In de 90e minuut was het namelijk Ben Garrity die toch nog de gelijkmaker wist te maken en de stand hiermee op 1-1 zette.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Wycombe Wanderers - Port Vale 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Wycombe Wanderers - Port Vale teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

46' Wissel Port Vale Wissel Conor Grant voor Thomas Sang Port Vale
51' Doelpunt Wycombe Wanderers Doelpunt Kieran Sadlier met assist van Garath McCleary Wycombe Wanderers 1-0
57' Gele kaart Port Vale Gele kaart voor Nathan Smith Port Vale
63' Gele kaart Wycombe Wanderers Gele kaart voor Sam Vokes Wycombe Wanderers
64' Gele kaart Wycombe Wanderers Gele kaart voor Josh Scowen Wycombe Wanderers
71' Wissel Wycombe Wanderers Wissel Dale Taylor voor Kieran Sadlier Wycombe Wanderers
71' Wissel Wycombe Wanderers Wissel Dale Taylor voor Sam Vokes Wycombe Wanderers
72' Wissel Port Vale Wissel Rhys Walters voor Nathan Smith Port Vale
76' Wissel Wycombe Wanderers Wissel David Wheeler voor Garath McCleary Wycombe Wanderers
77' Wissel Port Vale Wissel James Wilson voor Ryan Loft Port Vale
83' Gele kaart Wycombe Wanderers Gele kaart voor Killian Phillips Wycombe Wanderers
86' Gele kaart Wycombe Wanderers Gele kaart voor Dale Taylor Wycombe Wanderers
88' Gele kaart Wycombe Wanderers Gele kaart voor Dale Taylor Wycombe Wanderers
89' Gele kaart Wycombe Wanderers Gele kaart voor Luke Leahy Wycombe Wanderers
89' Wissel Port Vale Wissel Kofi Balmer voor Alex Iacovitti Port Vale
89' Wissel Port Vale Wissel Baylee Dipepa voor Ethan Chislett Port Vale
90' Doelpunt Port Vale Doelpunt Ben Garrity met assist van Baylee Dipepa Port Vale 1-1
Video hoogtepunten en samenvatting Wycombe Wanderers - Port Vale
Opstellingen Wycombe Wanderers - Port Vale
De opstellingen van Wycombe Wanderers en Port Vale zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Wycombe Wanderers gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Port Vale zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.