Nabeschouwing Lille - Rennes (1-1) || Ligue 1 2006/2007

Zaterdag 26 mei 2007 - 20:45 uur

In de Ligue 1 2006/2007 neemt Lille het zaterdag 26 mei 2007 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Rennes.

Via de Lille - Rennes live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lille - Rennes (1-1)

De Ligue 1 2006/2007 wedstrijd tussen Lille en Rennes geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

In de 74e minuut dacht Rennes op voorsprong te komen via een doelpunt van J. Utaka. Helaas voor Rennes werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 93e minuut was het LOSC Lille dat via M. Robail dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-1 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Lille - Rennes
1
1
LIVE Lille - Rennes 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lille - Rennes teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

74' Doelpunt Rennes Doelpunt J. Utaka Rennes
93' Doelpunt LOSC Lille Doelpunt M. Robail LOSC Lille
Video hoogtepunten en samenvatting Lille - Rennes
Opstellingen Lille - Rennes

Voorbeschouwing Lille - Rennes

Lille en Rennes treffen elkaar in de 38e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2006/2007.

De vorige ontmoeting tussen Lille en Rennes in de Ligue 1 vond plaats op 4 augustus 2006 en dat duel eindigde in een overwinning voor Lille. Op basis van de afgelopen 3 duels tussen beide ploegen is Lille favoriet. De thuisploeg wist 2 keer te winnen, terwijl Rennes slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.