Nabeschouwing Nancy - Sochaux (5-2) || Ligue 1 2006/2007

Zaterdag 19 mei 2007 - 20:45 uur

In de Ligue 1 2006/2007 neemt Nancy het zaterdag 19 mei 2007 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Sochaux.

Via de Nancy - Sochaux live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Nancy - Sochaux (5-2)

Het Ligue 1 duel tussen Nancy en Sochaux is geëindigd in een 5-2 overwinning voor Nancy. Na 45 minuten stond er een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 5-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 20e minuut dacht Nancy op voorsprong te komen via een doelpunt van M. Fortuné. Helaas voor Nancy werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 31e minuut was het Nancy dat via S. Puygrenier dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. V. Birsa dacht na 44 minuten te scoren voor Sochaux, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 68e minuut scoorde Nancy via B. Gavanon, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 80 minuten spelen wist Nancy via M. Fortuné de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 90e minuut scoorde M. Dagano namens Sochaux. De scheidsrechter besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef. In de 91e minuut leek D. Sauget te scoren voor Nancy, maar helaas voor hen werd het doelpunt afgekeurd door de arbiter.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 5-2 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Nancy - Sochaux
5
2
LIVE Nancy - Sochaux 5-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Nancy - Sochaux teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

20' Doelpunt Nancy Doelpunt M. Fortuné Nancy
31' Doelpunt Nancy Doelpunt S. Puygrenier Nancy
44' Doelpunt Sochaux Doelpunt V. Birsa Sochaux
68' Doelpunt Nancy Doelpunt B. Gavanon Nancy
80' Doelpunt Nancy Doelpunt M. Fortuné Nancy
90' Doelpunt Sochaux Doelpunt M. Dagano Sochaux
91' Doelpunt Nancy Doelpunt D. Sauget Nancy
Video hoogtepunten en samenvatting Nancy - Sochaux
Opstellingen Nancy - Sochaux

Voorbeschouwing Nancy - Sochaux

Nancy en Sochaux treffen elkaar in de 37e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2006/2007.

De vorige ontmoeting tussen Nancy en Sochaux in de Ligue 1 vond plaats op 23 december 2006 en dat duel eindigde in een overwinning voor Sochaux. Op basis van de afgelopen 3 duels tussen beide teams is Sochaux favoriet. 2 keer wist de ploeg van Nancy te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Nancy. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.