Nabeschouwing Auxerre - Valenciennes (2-0) || Ligue 1 2007/2008

Zaterdag 3 mei 2008 - 20:00 uur

In de Ligue 1 2007/2008 neemt Auxerre het zaterdag 3 mei 2008 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Valenciennes.

Via de Auxerre - Valenciennes live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Auxerre - Valenciennes (2-0)

Het Ligue 1 duel tussen Auxerre en Valenciennes is geëindigd in een 2-0 overwinning voor Auxerre. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 17e minuut dacht Auxerre op voorsprong te komen via een doelpunt van K. Lejeune. Helaas voor Auxerre werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 90e minuut was het Auxerre dat via I. Jelen dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-0 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Auxerre - Valenciennes
2
0
LIVE Auxerre - Valenciennes 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Auxerre - Valenciennes teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

17' Doelpunt Auxerre Doelpunt K. Lejeune Auxerre
90' Doelpunt Auxerre Doelpunt I. Jelen Auxerre
Video hoogtepunten en samenvatting Auxerre - Valenciennes
Opstellingen Auxerre - Valenciennes

Voorbeschouwing Auxerre - Valenciennes

Auxerre en Valenciennes treffen elkaar in de 36e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2007/2008.

De vorige ontmoeting tussen Auxerre en Valenciennes in de Ligue 1 vond plaats op 15 december 2007 en dat duel eindigde in een overwinning voor Valenciennes. Op basis van de afgelopen 3 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Auxerre als Valenciennes wisten 1 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 1 keer in een gelijkspel.