Nabeschouwing Bordeaux - Monaco (1-0) || Ligue 1 2008/2009

Zaterdag 23 mei 2009 - 21:00 uur

In de Ligue 1 2008/2009 neemt Bordeaux het zaterdag 23 mei 2009 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Monaco.

Via de Bordeaux - Monaco live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bordeaux - Monaco (1-0)

Het Ligue 1 duel tussen Bordeaux en Monaco is geëindigd in een 1-0 overwinning voor Bordeaux. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

In de 36e minuut dacht Bordeaux op voorsprong te komen via een doelpunt van M. Chamakh. Helaas voor Bordeaux werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 90e minuut kreeg H. Lukman van Monaco voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor Monaco de resterende minuten met een man minder moest volbrengen.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-0 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Bordeaux - Monaco
1
0
LIVE Bordeaux - Monaco 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bordeaux - Monaco teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

36' Doelpunt Bordeaux Doelpunt M. Chamakh Bordeaux
42' Gele kaart Bordeaux Gele kaart voor Jussiê Bordeaux
45' Wissel Monaco Wissel H. Lukman voor F. Nimani Monaco
63' Wissel Bordeaux Wissel G. Sertic voor Y. Gouffran Bordeaux
70' Wissel Bordeaux Wissel F. Cavenaghi voor Jussiê Bordeaux
77' Wissel Monaco Wissel K. Diaz voor T. Mangani Monaco
78' Gele kaart Monaco Gele kaart voor H. Lukman Monaco
82' Gele kaart Monaco Gele kaart voor K. Diaz Monaco
86' Wissel Monaco Wissel S. Gakpé voor C. Meriem Monaco
88' Gele kaart Monaco Gele kaart voor D. Pérez Monaco
90' Gele kaart Bordeaux Gele kaart voor F. Cavenaghi Bordeaux
90' Tweede gele kaart Monaco Tweede gele kaart voor H. Lukman Monaco
Video hoogtepunten en samenvatting Bordeaux - Monaco
Opstellingen Bordeaux - Monaco

Voorbeschouwing Bordeaux - Monaco

Bordeaux en Monaco treffen elkaar in de 37e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2008/2009.

De vorige ontmoeting tussen Bordeaux en Monaco in de Ligue 1 vond plaats op 21 december 2008 en dat duel eindigde in een overwinning voor Bordeaux. Op basis van de afgelopen 7 duels tussen beide ploegen is Bordeaux favoriet. De thuisploeg wist 6 keer te winnen, terwijl Monaco slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.