Nabeschouwing Grenoble Foot 38 - Sochaux (0-1) || Ligue 1 2008/2009

Zaterdag 30 mei 2009 - 21:00 uur

In de Ligue 1 2008/2009 neemt Grenoble Foot 38 het zaterdag 30 mei 2009 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Sochaux.

Via de Grenoble Foot 38 - Sochaux live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Grenoble Foot 38 - Sochaux (0-1)

Het Ligue 1 duel tussen Grenoble Foot 38 en Sochaux is geëindigd in een 0-1 overwinning voor Sochaux. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

In de 43e minuut dacht Sochaux op voorsprong te komen via een doelpunt van M. Erdinç. Helaas voor Sochaux werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Grenoble Foot 38 - Sochaux
LIVE Grenoble Foot 38 - Sochaux 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Grenoble Foot 38 - Sochaux teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

36' Wissel Grenoble Foot 38 Wissel L. Touré voor L. Courtois Grenoble Foot 38
43' Doelpunt Sochaux Doelpunt M. Erdinç Sochaux
58' Wissel Grenoble Foot 38 Wissel B. El Moubarki voor L. Batlles Grenoble Foot 38
65' Wissel Sochaux Wissel R. Boudebouz voor M. Isabey Sochaux
78' Wissel Grenoble Foot 38 Wissel H. Yanev voor M. Flachez Grenoble Foot 38
80' Wissel Sochaux Wissel O. Daf voor S. Pichot Sochaux
81' Gele kaart Grenoble Foot 38 Gele kaart voor H. Regragui Grenoble Foot 38
83' Wissel Sochaux Wissel N. Maurice-Belay voor V. Sverkos Sochaux
Video hoogtepunten en samenvatting Grenoble Foot 38 - Sochaux
Opstellingen Grenoble Foot 38 - Sochaux

Voorbeschouwing Grenoble Foot 38 - Sochaux

Grenoble Foot 38 en Sochaux treffen elkaar in de 38e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2008/2009.

De vorige ontmoeting tussen Grenoble Foot 38 en Sochaux in de Ligue 1 vond plaats op 9 augustus 2008 en dat duel eindigde in een overwinning voor Grenoble Foot 38. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Grenoble Foot 38 favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Sochaux slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.